promo
Foto: Promo/Marko Obradović Edge

Od 11. do 13. oktobra (petak, subota i nedelja) znate da ne morate da razmišljate šta kuvati tog dana, jer mi smo tu, od 13h do 23h!

Ova centralna lokacija, smeštena u popularnoj pešačkoj zoni, savršeno je mesto za uživanje u neodoljivim ukusnim specijalitetima koji donose autentičnu festivalsku atmosferu direktno u gradski centar.

Festival je okupio 11 vrhunskih burger barova, od kojih su dva specijalni gosti iz Hrvatske. Pored lokalnih favorita koji su već pozicionirani na beogradskoj burger sceni, pomenuti gosti doneće svoje prepoznatljive ukuse i inovativne kombinacije sa kojima su osvojili brojne nagrade.

Imate priliku da probate sve – od hrskavih smash burgera, preko klasičnih sočnih burgera, do veganskih varijanti za one koji traže biljne alternative.

Naravno nijedan doživljaj ne bi bio potpun da nema i vrhunskog muzičkog programa, dobre atmosfere i zanimljivih koktela, a to smo vam, naravno, sve obezbedili! Atmosfera je već počela da poprima oblike pravog mesta za opuštanje i uživanje sa prijateljima, porodicom ili u dvoje!

Festival je otvoren sva tri dana od 13 do 23 časa, a ulaz je besplatan za sve posetioce.

Pridružite nam se i uživajte u sočnim i sveže pripremljenim burgerima uz vrhunsku atmosferu u srcu Beograda!

Jer - put do Raja popločan je dobrim zalogajima!

Za više informacija: https://www.instagram.com/burge_raj/

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading