SUNCE NAM SE VRAĆA? Kakvo nas vreme očekuje za vikend
Foto: Alo.rs


U nedelju nas očekuje promenljivo vreme sa umerenom oblačnošću, dok će se pre podne po kotlinama i dolinama jugozapadne i južne Srbije moći videti magla. Tokom popodneva, većim delom zemlje će dominirati sunčano vreme, dok će u Vojvodini i Negotinskoj Krajini sunce sijati tokom celog dana. Vetar će biti slab do umeren severozapadni, a na istoku zemlje povremeno i jak. Najniža temperatura kretaće se od 7 stepeni na severu do 15 stepeni na istoku, dok će najviša dnevna temperatura biti od 18 do 22 stepena Celzijusa.

Vremenska prognoza za Beograd

U glavnom gradu takođe očekujemo umerenu oblačnost pre podne, dok će posle podne biti pretežno sunčano. Vetar će biti slab do umeren, severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od 8 do 12 stepeni, dok će najviša dnevna temperatura iznositi oko 19 stepeni Celzijusa.

Prognoza za narednih sedam dana

U narednim danima očekuje nas pretežno sunčano vreme uz malu do umerenu oblačnost. Jutra će biti hladna, dok će dnevne temperature biti u skladu sa prosekom za drugu dekadu oktobra. Prolazno naoblačenje, praćeno slabom, kratkotrajnom kišom, moguće je u nedelju krajem dana i tokom noći ka ponedeljku, kao i u ponedeljak krajem dana i tokom noći ka utorku u severnim, zapadnim i centralnim predelima Srbije. S obzirom na predstojeće vreme, savetuje se građanima da budu pripremljeni za promenljive vremenske uslove i da se adekvatno obuku pre izlaska napolje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading