Milan Krkobabić
Foto: Printscreen/Foto: Dragan Gojić

Deseti Sajam za penzionere pod sloganom "Za bezbrižnu starost" koji se održava ovog vikenda u auli Novosadskog sajma otvoren je u veličanstvenoj atmosferi uz prisustvo organizatora i brojnih sponzora.
Otvaranju su prisustvovali pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić, zamenik gradonačelnika Grada Novog Sada Đurađ Jakšić i zamenik predsednika Saveza penzionera Srbije Dragan Marković - Markoni.

 

Ovaj sajam, sada već tradicionalno okupljanje penzionera iz čitave Srbije, postao je sinonim za brigu, podršku i unapređenje kvaliteta života starijih generacija. Tokom dva dana trajanja, penzioneri će imati priliku da dobiju brojne pogodnosti, među kojima su veliki popusti na medicinske, farmakološke i prehrambene proizvode, kao i besplatne zdravstvene savete. Na štandovima izlagača mogu se pronaći proizvodi i usluge koji su direktno namenjeni poboljšanju njihovog svakodnevnog života, uz dodatne olakšice koje su pažljivo osmišljene kako bi se prilagodile potrebama ove populacije.

Posetioci sajma uživaće u bogatom programu koji uključuje ne samo edukativne sadržaje, već i zabavne aktivnosti, što ovaj događaj čini i prilikom za druženje i socijalnu interakciju. Takođe, penzioneri će imati priliku da se informišu o finansijskoj sigurnosti i pravnoj zaštiti, što je od izuzetnog značaja za njihovu svakodnevicu.
Ulaz je besplatan, a organizatori pozivaju sve penzionere da iskoriste ovu priliku za edukaciju, kupovinu i druženje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading