Dogan
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Piše: Olivera Konatar

Njihova ljubav uspešno je pobedila sve izazove, osude i poteškoće, te ne čudi što su među omiljenim influenserima na društvenim mrežama i pored svojih primarnih profesija.

U razgovoru za dnevni list Alo!, bračni par je otkrio detalje svog odnosa, ali se i prisetio ljubavi na prvi pogled koja ih je zauvek promenila. 

Dogan

Foto: privatna arhiva

 

- Milenu sam upoznao u Alanji. Došla je na odmor s prijateljima, a ja sam radio na plaži. Dopala mi se čim sam je ugledao, ali je problem bio u tome što je bila u društvu. Pitao sam je da li želi da spoji ležaljku s drugom s kojim je bila kako bih proverio da li joj je to dečko. Kada su odbili, shvatio sam da moram da se borim za svoju šansu da je osvojim. Svakodnevno smo provodili vreme na plaži i postajalo mi je sve jasnije da mi je ukrala srce - iskren je Emre, koji ne krije da su članovi njegove porodice strahovali zbog veze sa Srpkinjom.

- Nastavili smo kontakt i nakon što se Milena vratila u Srbiju. Dolazio sam i vraćao se. Na kraju sam obavestio majku da ću se preseliti u Srbiju. U prvi mah je mislila da se šalim, a kada je shvatila da sam ozbiljan, plakala je nedeljama. Bilo joj je potrebno vreme da prihvati moju odluku, ali čini mi se da danas više voli Milenu nego mene. I Milenina majka mene voli najviše, tako da je na kraju sve ispalo kako treba - priča Dogan.

Ljubav na prvi pogled i spremnost na odricanje doprineli su i tome da njihov brak bude nešto posebno, a o svom odnosu oboje govore kroz osmeh.

- Svadbu smo pravili u Turskoj, ali je to bila proslava na kojoj smo ispoštovali obe tradicije. Sedamdeset odsto gostiju su bili Turci, a trideset Srbi. I dalje sam zahvalna što su se svi meni dragi ljudi pojavili i uveličali moj dan iako to nije mali trošak. Svi su bili oduševljeni svadbom i bilo je zabavno pomešati užičko i tursko kolo. Budući da se u Turskoj krije kada se pije, moji gosti su krili alkohol ispod stola neko vreme, ali su to prestali čim su se opustili - prisetila se Milena, i dodala da je ponosna na svog bračnog druga koji se odlično snašao u srpskoj prestonici.

- Sigurno je da nije bilo lako, ali i dan-danas sam srećna što imam partnera koji je osećao sigurnost da dođe u Srbiju i promeni svoj život zbog naše ljubavi. Bio je odlučan da nađe posao, da radi i upozna našu kulturu, način života i tradiciju. Naučio je srpski jezik brže nego što sam ikada pomislila da hoće i priča ga kao da je rođen ovde, dok ja i dalje učim osnove turskog jezika. Zbog ljubavi je kupio avionsku kartu u jednom pravcu, a lep je osećaj biti deo takve priče - zaključila je gospođa Dogan za Alo!.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading