Deca u autobusu
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavila se objava roditelja koji su naveli da su zabrinuti zbog ove situacije.

Vrtić "Lola" iz Beograda organizovao je deci izlet i autobus je krenuo sa parkinga SC "Milan Gale Muškatirović" juče u devet sati. Kad je krenuo ubrzo se zapalio i unutrašnji prostor autobusa je bio pun dima. Deca nagutana dimom su odvedena umesto na izlet u vrtić. Kockamo se sa životima najmlađih i samo je novac najbitniji od svega - tvrdi roditelj.

Sanja Lazović, direktorka Predškolske ustanove "Dečji dani", potvrdila je da je bio planiran odlazak dece tri vrtića na izlet i objasnila je šta se desilo.

Deca u autobusu

printscreen serbialivebeograd

 

- Sve procedure koje zakon nalaže urađene su od strane ustanove, ali i agencije koja je realizator ovog izleta. Jedan autobus sa decom je otišao, a drugi nije mogao da krene, jer je bilo problema pri pokretanju motora. Osetio se miris izduvnih gasova i mi smo kao ustanova odlučili da deca ipak na planirani izlet ne krenu. Niti je bilo vatre, niti požara, niti gušenja. Niko od dece, zaposlenih i roditelja nije bio ugrožen - naglasila je direktorka i dodala:

- U toku jučerašnjeg dana uputili smo roditeljima i deci izvinjenje od strane agencije i naše uprave, dostavili dokaz o pregledu autobusa od strane saobraćajne policije. Žao mi je što je predimenzioniranim natpisima uznemiren deo javnosti. Veliki broj dece odlazi na izlete i nikada do sada nismo imali ovakav problem, koji je prevaziđen, i verujem da neće poremetiti poverenje naših roditelja.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading