POZNATO KADA ĆE MINA POŠARAC (23) BITI SAHRANJENA Njena sestra se oglasila potresnom porukom
Foto: Printscreen/fejsbuk

Kako je Minina sestra Anastasija navela na Instagramu, Mina je preminula jutros u 6 časova, a sahrana će se održati sutra, 18. oktobra u 13.30 na groblju u Rumi.

"Želim da se zahvalim svima koji su ove dve godine mislili na nju, sa njom se borili", napisala je Anastasija.

Mina Pošarac

Instagram

 

Veliki borac i lavica hrabrog duha

Podsetimo, Mina je do samog kraja bila veliki borac, pozitivnog stava i srdačnog osmeha, te je tako osvojila srca cele Srbije koja su nakon njene smrti slomljena.

U poslednjih mesec dana Mina se često oglašavala na svojim društvenim mrežama. Nažalost, njen osmeh je utihnuo, a borba je postala još teža. Pričala je o tome koliko je bol razara i kako se bolest posle kratkog perioda vratila.

Kako je skoro navela, "leđa potpuno otvorila", te da nema vremena da stigne do Turske i da se u Srbiji sve zakazuje na nekoliko dana.

Mina je krajem juna svoje pratioce na Instagramu ražalostila ne tako lepim vestima, tumor se vratio, i ne samo da se vratio, već se i proširio na još dva pršljena.

- Baš ovih dana razmišljam kako dugo nisam objavila sliku ali znam da definitivno nisam mislila da će to da bude ova... Eto me, ponovo... Pre dva meseca sve je bilo u redu, raka nije bilo - napisala je ona u objavi.

"Koliko god da si jak, neke stvari su nepodnošljive"

Poslednja objava koju je Mina postavila na svoje društvene mreže slama dušu. Ona je na "Threads-u" 24. septembra objavila da su joj tada stradale i ruke, u trenutku kada noge već nije mogla da pomera.

"Pretužno gledati kako stradaju i ruke... Koliko god si jak neke stvari su nepodnošljive...", napisala je ona.

Prethodno, Mina je nedeljama molila svoje pratioce da budu aktivni i da uplaćuju koliko god mogu putem fondacije "Budi human" čiji je član bila, kako bi nastavila lečenje.

"Od ležanja mi strada i zdrava ruka... Dokle još mogu da vam se obratim ovim putem, budite aktivniji, delite, organizujte ako možete i želite svašta, javite se za sve info o uplatama... To što me nema znači da nemam snage ili me boli. Volim vas...", poručila je ona u pretposlednjoj objavi na društvenim mrežama.

Puna snage, lepote i želje za životom

U nekoliko svojih intervjua Mina je navela da želi da živi. Građani su se neprestano divili njenoj snazi, energiji i hrabrosti.

"Moja želja je da živim, smejem se, rastem, razvijam se i rađam! Sada ste mi potrebniji nego ikada u životu! Molim sve humanitarne ljude dobre volje da mi pomognu da prikupim novac za svoje lečenje. Meni ne nedostaje apsolutno ništa osim novca. Ja želim, ja sam jaka, ja sam pobednik", napisala je Mina ranije ove godine.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading