đaci
Foto: Shutterstock/Foto:shutterstock

"U OŠ "Vuk Karadžić" u Vršcu učenicima zabranjeno korišćenje školskog toaleta", stoji u opisu fotografije koju je objavio korisnik društvene mreže Reddit. 

A na fotografiji neverovatna poruka, čija je sadržina šokirala mnoge.

"Kada naučite da koristite toalet i za sobom ga ostavite u urednom stanju, onda će biti otključan", glasila je poruka, ispod koje je i okačeno uputstvo kako učenici treba da se ponašaju dok borave u školskoj zgradi. 

Školski toalet

Printscreen/Reddit

 

Mnoge je ova objava podstakla da se prisete svojih iskustava dok su bili učenici, pa su u komentarima napisali da se i u njhovom školama dešavalo slične stvari.

"Nije problem čistiti, nego što bude kesa od užine, cigara (ispušenih) i kutija od njih, upaljača, išarano permanentnim markerima (ako ne i sprejevima), ispljuvano i ishrakano... Smoče WC papir pa bacaju da se lepi po zidovima i plafonu, razbijaju brave i vrata šakama....Kad odeš u WC ne možes zatvoriti vrata pa moraš misliti i na to da te neko ne slika odozgo. Mislim da se na mestima muškog WC-a (pušaonice i legla vandalizma) i ženskog  (studio za slikanje i tračanje) trebali napraviti novu učionicu - napisao je jedan od korisnika Reddita.

"Preterivanje, shvatam da ima onih koji ostavljaju za sobom užas u WC-u, ali opet ne treba sva deca da ispastaju zbog nekolicine", stajalo je u jednom od komentara. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading