Gordana Trajković
Foto: Printscreen/printskrin/Jutjub

Gordana Trajković iz Vranja postala je srećna dobitnica stana u Beogradu u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Neobično niska cena dobitnog računa iznosi samo 35 dinara, a Gordana je izrazila svoje oduševljenje ovim neočekivanim obrtom sudbine.

Gordana je istakla da je upornost ključna kada je reč o ostvarivanju svojih snova. Ona je poslala veliki broj računa i redovno učestvovala u nagradnoj igri od njenog početka. Iako nije pratila izvlačenje, saznala je za svoju sreću kada su je komšinica i prijatelji obavestili o dobitku. Njena radost je bila neprocenjiva kada je saznala da će njen sin moći da živi u stanu, s obzirom da radi u Beogradu.


Gordana je izrazila svoju uzbuđenost, ističući da je oduvek verovala da će dobiti stan i da se njen san konačno ostvario. Njen izraz lica je odavao radost i sreću zbog ovog neočekivanog događaja. Uz poruku podrške drugima, naglasila je važnost vere u ostvarivanje želja i istrajnost u ostvarivanju ciljeva.

Novi krug nagradne igre

Današnjim izvlačenjem, započeo je novi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a osim Gordane Trajković iz Vranja, srećni dobitnik stana postao je i Ivan Silvester iz Vrbasa. Ova vest je sigurno obradovala mnoge učesnike ove popularne nagradne igre.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading