Sajam knjiga
Foto: Alo/Alo

O knjizi su govorili recenzent knjige Nikola Kusovac, prof. dr Oliver Tomić, i autorka knjige Ljubica Miljković koja je izrazila posebnu zahvalnost svim saradnicima koji su učestvovali u izradi ove knjige. 

Sajam knjiga

Alo

 

 

Promociji su prisustvovali gosti iz sveta umetnosti, kolege iz Narodnog muzeja, koji je mnogo pomogao kada su u pitanju dela koja su u njihovom vlasništvu a našla su se u ovoj posebnoj knjizi, koja je kako i sam naslov kaže, rađena s’ ljubavlju.

Sajam knjiga

Alo

 

 

”Kada bi me neko, tipično za ovo nestrpljivo i „skraćeno“ doba upitao “Kako biste u jednoj rečenici ili sa svega nekoliko pojmova definisli delo Ljubice Miljković koje je pred nama, i samu autorku?“, odgovorio bih: širina pogleda, oštrina zapažanja, dubina uvida, a sve iskreno i požrtvovano. Bubo, hvala ti!” posebno je istakao prof. dr Oliver Tomić.

Sajam knjiga

Alo

 

 

Kao što je napomenuto na samoj promociji, ovo je prva knjiga o srpskoj umetnosti, a druga knjiga je uveliko u pripremi.

Sajam knjiga

Alo

 

 

Fondacija „Za srpski narod i državu” duguje veliku zahvalnost Fondaciji „Plavo” na ideji, podsticaju i savetu da publikuje ovu monografiju, kao i na svesrdnoj stručnoj pomoći tokom pripreme knjige za štampu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading