Televizija, TV
Shutterstock
Pink

printscreen

Pink, Foto: printscreen

U prethodna tri dana, Pink je najgledanija televizija u Srbiji, po svim kategorijama gledalaca, bilo to urbana, ženska ili TV publika od 18 do 49 godina.

Emisija “Novo jutro” je već 60 dana, prema rejtiznima agencije "Nielsen", najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Najgledaniji centralni informativni program je Pinkov “Nacionalni dnevnik”, dok je serijski program u prvih pet najgledanijih emisija u danu na svim televizijama.

Posebno se izdvojila humoristička serija koju potpisuje Radoš Bajić, “Šifra Despot” ali i turske serije “Istanbulska nevesta”, “Ćerke” i “Elif”.

Rijaliti šou “Zadruga” i dalje obara sve rekorde gledanosti pa u poslednjem mesecu takmičenja, uključenja u kompleks u Šimanovicima prati milionski auditorijum.

Građani rado gledaju i “Žikinu šarenicu”, “Kontraviziju” ali i “Magazin In” i “Premijera vikend special” koja je najgledaniji TV format na svim televizijama u terminu od 14 časova.

Najbolji talenti regiona u devetom krugu takmičenja "Pinkove zvezdice" nastavili su da fasciniraju gledaoce, pa je tako ovaj format gledalo približno 1.100.000 gledalaca.

Najveći deo auditorijuma, ovog vikenda, ispratio je ekskluzivni intervju predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom važnih diplomatskih poseta Turskoj i Rusiji.