Ulica vojvode Stepe još bez upotrebne dozvole

Beta | vesti 2016-01-29 12:10:32 2016-01-29 12:10:32

Grad Beograd mogao bi da naplati 228 miliona dinara od preduzeća "Ratko Mitrović", koje je rekonstruisalo Ulicu vojvode Stepe, jednu od najprometnijih u gradu, ukoliko do kraja meseca ne budu otklonjeni nedostaci, pišu danas Večernje novosti.

Milorad Milanković

Prema tom listu, s krajem januara ističe probni period od šest meseci tokom kojeg je trebalo da budu otklonjene sve nepravilnosti, a da bi saobraćajnica dobila upotrebnu dozvolu izvodjač treba da dobije pozitivan izveštaj Gradskog zavoda za veštačenje, čiji stručnjaci danas izlaze na teren.

Novosti prenose svoja saznjanja da još nije ispravljeno desetak nepravilnosti u Ulici vojvode Stepe, da do kraja meseca treba da budu popravljena 34 oštećena saobraćajna znaka, a da izvodjač treba da dostavi deo projekta, koji se odnosi na javnu rasvetu.

Direktor gradjevinskog preduzeća "Ratko Mitrović -niskogradnja" Ilija Djordjević rekao je za Novosti da ne postoje nedostaci koji treba da se isprave, već da je potrebna zamena polomljene saobraćajne signalizacije, što će ekipe uraditi u predvidjenom roku, za dan-dva.

Ukoliko do 31. januara ovaj posao ne bude završen, grad izvođaču može da produži probni rad na još šest meseci, a može i da povuče novac od garancija u iznosu od 228 miliona dinara.

Expand player
Pogledajte više