Palata Albanije u bojama rumunske zastave
Tanjug/Oksana Toskić 23.03.
Palata Albanije u bojama rumunske zastave

Tanjug/Oksana Toskić 23.03.

Palata Albanije u bojama rumunske zastave, Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Isto je pokušano i na zgradi Palate "Albanija", samo što je umesto crne stavljena plava boja, pa je tako pružena podrška Rumuniji čija je zastava plavo, žuto, crvene boje.

Dok po društvenim mrežama kruže komentari da Uprava Grada Beograda ima problema sa geografijom, iz kabineta gradonačelnika Siniše Malog kažu da nije došlo do greške.

- Nije greška. Teško je rasvetom projektovati crnu boju. Isti slučaj možete videti i na drugim svetskim zgradama, koje su umesto crne projektovale plavu. Na Starom dvoru često radimo 4 D projekciju, koju obavlja jedna firma čije su tehnike znatno kvalitetnije, pa je iz tog razloga ispala identična belgijska zastava.  Palatu "Albanije" je radilo naše javno osvetljenje - objašnjavaju iz kabineta.

 

 

 

Komentari (6)

petarpe

23.03.2016 11:40

Samo vi stavljajte zastave na most i na palatu, kada budu digli most u vazduh ko ce biti kriv, ima da navucete gnev kod mudzahedina pa ce posle Belgijanci da nam izgrade most, hoce boli ih uvo, zapad nema adekvatan odgovor za terorizam, a nekom i odgovara ovakvo jacanje ISIS-a. Mogu da sruse celu Siriju i Irak, ali spavaci su organizovani u celije i nemoguce ih je otkriti, tako da Srbi pustite slihtanje zapadu i mislite na svoje dvoriste, ne znam koja sluzba bezbednosti moze da ih satre!?

bukica

23.03.2016 11:42

PA AKO NEMA TEHNIČKIH MOGUĆNOSTI ONDA NE TREBA RADITI POGREŠNE ZASTAVE.DEBILSKO OBJAŠNJENJE OD DEBILA.

Teodora

23.03.2016 12:34

Šta znaju mali i vesić i ostala nesposobna, priučena i neškolovana sns bratija gde je Belgija, a plus - kakva joj je zastava!? Nisu oni jadni krivi, oni su samo članovi vučićeve sns, i isti su kao i svi ostali članovi. Bolji ne mogu da budu. Veliki je problem "samo" što nam takve neznalice i prevaranti kroje Beograd i Srbiju, što su uzurpoirali mehanizme kojima u velikoj meri upravljaju našim životima, a glupi narod to toleriše, umesto da uzme motke u ruke!

citalac

23.03.2016 13:02

Zasto brisete komentare? Juce ih je bioo mali milion a danas kao samo tri?!? Jel i kod vas radi cenzura?

lopa

23.03.2016 19:56

DACIC NEZNA NI ENGLESKI A SEF JE DIPLOMATIJE ,PA STA MISLITE DA NEKO ZNA KAKO IZGLEDA BELGIJSKA ZASTAVA

PENZIONER GAVRA

24.03.2016 00:07

Od kafana i kradja nisu naucili kako izgledaju zastave