Mladi Smeh Smejanje Učenje Studenti
Shutterstock
Novi Pazar leti

Profimedia

Novi Pazar leti, Foto: Profimedia

IUNP je prvi među nedržavnim univerzitetima. Iza njega na 24. mestu nalazi se Državni univerzitet u Novom Pazaru i svi privatni univerziteti u Srbiji. Ovim povodom sa INNP poručuju da je najnovijim istraživanjem još jednom potvrđeno da kvalitet u obrazovanju kao glavni cilj Internacionalnog univerziteta daje svoje rezultate i u konkurenciji od 70 tretiranih fakulteta i univerziteta u Srbiji.

Rang lista

printskrin

Rang lista , Foto: printskrin

Prema istraživanju iz 2015. godine Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru bio je na 11. mestu među univerzitetima u Srbiji, te sadašnje 6. mesto predstavlja skok na listi od pet mesta.

Komentari (3)

momazver

10.01.2018 10:46

Ovako GOLO,bez obrazloženja ZAŠTO i ja mogu ispred svog imena da stavim gomilu akademskih titula! Uostalom poznata je Španija po raznik komisijama,telima,institucijama svake vrste koje dodeljuju rarnorazna priznanja,bodovanja,nagrade plakete...ako platiš...setite se uspešnih firmi Srbije koje su za 3-6ooo evrića dobijale takve nagrade.Daleko od toga da se u Novom Pazaru ne radi na visokom obrazovanju i lepo je što je to postao jedan mega trend u našem društvu.

XXL

10.01.2018 11:41

Webometrics već duže vremena vrednuje Internacionalni Univerzitet u Novom Pazaru sa dobrim ocenama i na međunarodnom nivou gde rangiraju 20.000 privatnih i državnih fakulteta iz različitih država (2012.g. bio je na 9561 mestu). Npr. u Nemačkoj je u potpunosti diploma stečena na IUNP validna i priznata (čime se neke privatne i državne visokoobrazovne ustanove ne mogu pohvaliti šta god mislili o istom).

Mirso

10.01.2018 21:15

@XXL - Klasicna lopovska visoka skola. Zukorlic je vecinski vlasnik preko Mufti Fondacije a fakultet je otvoren od para IZ. Dajte demanti da mufti fondacija ciji su vlasnici Muftijina zena, sin i njegov brat nisu vlasnici IUNP. Dajte demanti da se ispiti ne placaju preko ziro racuna vec preko paragon bloka. Zatiranje traga novcu radi se godinama unazad. Ocigledno je da se dodvorivanje AV isplatilo. Jadno je sto ova siromasna Srbija i dalje pravi kontrolisani haos preko trojice ministara lopova.