Elektroprivreda Srbije EPS
Vesna Lalić
Elektroprivreda Srbije EPS

Vesna Lalić

Elektroprivreda Srbije EPS, Foto: Vesna Lalić

Prema pisanju pojedinih medija, naizvesniji kandidat za v. d. direktora je Aleksandar Trifunović, član Nadzornog odbora EPS-a.
Kako “Alo!” saznaje, narednih dana, nakon što premijer Aleksandar Vučić i resorni ministar Aleksandar Antić usaglase zajednično rešenje, Vladi će predložiti osobu koja će preuzeti rukovođenje EPS-om.

Da podsetimo, kako je “Alo!” eksluzivno objavio, Obradović je smenjen nakon što je u vreme mera opšte štednje države kupio dva automobila marke “audi”, što je iziritiralo prvog čoveka Vlade koji je i najavio smenu “direktora jednog javnog preduzeća”.
Nakon što je “Alo!” otkrio da se radi upravo o Obradoviću, on je prekjuče smenjen na sednici Vlade Srbije.

Komentari (1)

DJovan

05.03.2016 22:43

Sto ste pustili moj komentar, pa ga izbrisali, zar Obradovoc nije pokazao da ima lopovski karakter, sto ga stitite, a i svaki sledeci bice isti valjda se mozemo sloziti iz iakustva, tako rado drzava ova i ona pre nje, pare dele zajedno, jer da je Drzava postena, bili bi i njeni funkcionere, ali narodna glupost to ne moze jos uvek da shvati. Valjda necete i ovaj cenzurisati, doslo vreme nigde istina ne prolazi, a svi se u nju kunu.