Majku ubila zbog svađe, baku iz samilosti!

D. Ć. | vesti 2015-12-10 20:44:05 2015-12-10 20:44:05

„Mnogo mi je žao i kajem se, ali se ne sećam ničega. Kada bih se setila šta se sve desilo, verovatno bih dosad već poludela. To što sam učinila nema opravdanja.

Facebook

 

Uzela sam nepovratno život dvoje ljudi i upropastila život svojoj porodici“, rekla je juče na sudu glumica Teodora Viktorović (39), optužena da je satarom 2. marta ubila majku Ljiljanu (61) i baku Ivanku (90) Đukić na Vračaru. Sudija joj je predočila iskaz iz policije kada je rekla da je majku udarala satarom posred glave i da je babu ubila iz samilosti, a optužena je ispričala da joj se tog jutra „sve skupilo“ kada je otišla do kuhinje da bi detetu podgrejala mleko.

 

„Majka je vikala jer sam je probudila. Uzela sam tešku sataru i zadnje čega se sećam jeste da sam zakoračila ka majci. Probudila sam se na VMA, sa 3,65 promila alkohola u krvi. Veče pre toga sam popila tablu nekih tableta za smirenje, kao i noć pre toga, koje su mi propisane zbog odvikavanja od droge i postporođajne depresije“, navela je Viktorovićeva, dodajući da joj je odmalena život bio pakao i da je majka kinjila i ćuškala 24 godine. 

Expand player
Pogledajte više