Teodora Viktorović
Facebook
Teodora Viktorović
Teodora Viktorović, Foto: Facebook

 

Uzela sam nepovratno život dvoje ljudi i upropastila život svojoj porodici“, rekla je juče na sudu glumica Teodora Viktorović (39), optužena da je satarom 2. marta ubila majku Ljiljanu (61) i baku Ivanku (90) Đukić na Vračaru. Sudija joj je predočila iskaz iz policije kada je rekla da je majku udarala satarom posred glave i da je babu ubila iz samilosti, a optužena je ispričala da joj se tog jutra „sve skupilo“ kada je otišla do kuhinje da bi detetu podgrejala mleko.

 

„Majka je vikala jer sam je probudila. Uzela sam tešku sataru i zadnje čega se sećam jeste da sam zakoračila ka majci. Probudila sam se na VMA, sa 3,65 promila alkohola u krvi. Veče pre toga sam popila tablu nekih tableta za smirenje, kao i noć pre toga, koje su mi propisane zbog odvikavanja od droge i postporođajne depresije“, navela je Viktorovićeva, dodajući da joj je odmalena život bio pakao i da je majka kinjila i ćuškala 24 godine. 

Komentari (2)

Jelena

11.12.2015 08:34

Ne razumem zašto bi neko živeo sa majkom do 39 godine, pogotovo ako se nisu slagale? I zašto je rađala decu ako je nesposobna da se sama izdražava?

dorcolac

11.12.2015 15:58

@Jelena - Teodora je teški bolesnik i ovisnik (alkohol, droga) i to najviše zahvaljujući majci (neostvarenoj propaloj glumici) koja je kinjila i maltretirala ceo život. Ceo umetnički Beograd to zna. Teodora je za ustanovu zatvorenog tipa jer joj je neophodna stručna pomoć i lečenje.