Narod Stare Pazove otkrio nešto šokantno o starijem sinu otmičara malog Petra!

Alo.rs/Blic.rs/M.Č. | vesti 2019-10-29 19:50:11 2019-10-29 19:50:11

Strašno!

facebook.com

* Meštani progovorili o ozloglašenim Jovišićima

* U šoku su zbog otmice

* Stariji sin je čak bio i na matematičkim takmičenjima ranije

"Pored oca koji je toliko bio u zatvoru, nisu mogli da budu normalni. Stariji sin je čak bio i na matematičkim takmičenjima ranije."

Ovako su o porodici otmičarima trinaestogodišnjeg Petra Mitrovića pričali meštani Stare Pazove. Šokirani vešću o otmici dečaka, i da su u tome učestvovali otac Marko Jovišić (54), njegova dva sina, od kojih je jedan maloletnik i njihov drug Aleksa Mrđa (18), meštani su govorili da su znali da je najstariji Jovišić uvek bio problematičan, ali da su mu deca ranije bila dobra.

Lazo, deda uhapšenih mladića i otac Marka Jovišića, rekao je da su mu uhapšeni sin i unuci, te i da su inspektori izvršili pretres njihove, ali i kuće Alekse Mrđe, njihovog saučesnika.

- Ništa nam nisu odneli iz kuće - rekao je Lazo. 

Marko Jovišić je odranije poznat policiji. On je sedam godina već proveo u zatvoru zbog krađe, a sudeći po njegovom Fejsbuk profilu, bio je blizak i sa jednim poznatim kriminalcem. Ispostavilo se da je Jovišić odranije poznat policiji, čime se i sam hvalio na društvenim mrežama.

On je, naime, sedam godina proveo iza rešetaka zbog krađe, a na svom Fejsbuk profilu podelio je dve fotografije sa robije, uz koje je napisao da su nastale u zatvoru. Među njegovim objavama nalazi i fotografija na kojoj ponosno pozira sa Izetom Ajdinovićem, Novopazarcem koga su Europol i Enfast označili kao najvećeg begunca.

Otac uhapšenog Alekse Mrđe, Aleksandar, rekao je da je njegov sin problematičan i da se često tukao.

- Poznajem oca otetog dečaka. Zajedno smo odrasli... Treba da ga nazovem - kaže on i dodaje da mu je sin uhapšen u automobilu koji je u vlasništvu Marka Jovišića, organizatora otmice.

Meštani kažu i da dobro zna porodicu otetog dečaka.

- Svi znamo ko su Mitrovići. Oni su normalna porodica. Dečaka s sigurno oteli zbog novca, jer oni su imućni i dosta ljudi radi kod njih. Mitrovići su poznati i po tome što zimi sa svojih 20-30 traktora očisti sneg, imaju mehanizaciju, njive, silose - kaže komšija.

Podsetimo, Marko Jovišić (54) iz Stare Pazove i njegova dva sina, od kojih je jedan maloletan, uhapšeni su zbog sumnje da su oteli Petra Mitrovića (13) iz Stare Pazove. Pored njih, zbog istog dela uhapšen je i Aleksa Mrđa (18) iz tog grada.

Kako se sumnja, oni su u subotu oko 23.30 sati u Ulici Branka Radičevića u Staroj Pazovi presreli trinaestogodišnjeg dečaka koji je vozio bicikl, oteli ga i vezali, a zatim "puntom" odvezli u napuštenu vikendicu u Belegišu gde ga je čuvao L. J. (19), stariji sin Jovišića.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BONUS VIDEO: Ministar Dačić o naoružavanju Srbije, Kosovu i konačnoj odluci Evropske unije

 

Expand player
Pogledajte više