Očevici opisali detalje UŽASA koji su zatekli na Ibarskoj! "Toliko je bilo stravično da se krv ledila u venama"!

Blic.rs/Alo.rs/M.Č. | vesti 2019-08-09 12:57:29 2019-08-09 12:57:29

Čula se strahovita eksplozija, kao da je neka bomba eksplodirala, ali odmah smo znali da se nešto strašno desilo na Ibarskoj magistrali...

Google street view

 

* U stravičnom sudaru na Ibarskoj poginulo četvoro

* Svedoci opisali užas koji su zatekli

* Bilo je stravično i tragično

Ovako pričaju žitelji Županjca, koji su među prvima stigli na lice mesta stravičnog udesa koji se dogodio noćas sat posle ponoći i u kom su život izgubile četiri mlade osobe, dok su četiri teško povređene.

Četvoro mladih poginulo u direktnom sudaru!

AUTOR: Mediji/Alo.rs/A.M. DATUM I VREME: 09.08.2019. 07:17 - 09.08.2019. 08:25 Užas kod skretanja za Bogovađu Ibarska magistrala, Foto: Mitar Mitrović * Sudar na Ibarskoj magistrali * pogibija * Skretanje za Bogovađu Četvoro mladih poginulo je noćas u direktnom sudaru BMV-a i dačije na Ibarskoj magistrali u mestu Županj u opštini Ljig, prenose beogradski mediji.

- Kada smo stigli do puta prizor je bio stravičan. U automobilu, koji je sleteo s magistrale, mladi ljudi nisu davali znake života, a povređeni su iz sveg glasa zapomagali, dozivali pomoć... Krv se ledila koliko je sve bilo stravično i tragično - pričaju meštani.

Vozač “dačije”, taksista, uključivao se sa sporednog puta iz Bogovađe na Ibarsku magistralu, u pravcu Beograda, odnosno Lazarevca. U tom trenutku, BMW, koji se kretao iz pravca Čačka, odnosno Ljiga, svom silinom je udario "dačiju" od pozadi, gurao je više od 70 metara, a onda je sletela sa puta niz bankinu, u livadu.

Jedna od žrtava je dvadesetogodišnja Katarina Ivanković.

- Odmah su stigli policija, hitna pomoć i vatrogasci – kažu očevici i dodaju:

"Vatrogasci su za samo nekoliko minuta isekli lim kako bi lekari hitne pomoći mogli da priđu unesrećenima u “dačiji”, koja je bila toliko smrskana, da na prvi pogled nije moglo da se prepozna koji je automobil u pitanju. Za neke, na žalost, nije bilo pomoći, već su bili mrtvi..."

Ekipa lajkovačke hitne pomoći, saznajemo, jednog povređenog prebacila je u Opštu bolnicu u Valjevo, ali je zbog ozbiljnog zdravstvenog stanja odmah upućen u Beograd.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Vatrogasci iz Lazarevca morali su, pričaju žitelji Županjca, da seku lim i BMW-a kako bi izvukli povređene.

- Ceo život smo pored Ibarske magistrale, svakakve nesreće su se dešavale, ali nešto ovako stravično nikada do sada nismo videli. Tela su bila unakažena, na livadi u koju su vozila sletela, svuda su bili krv, delovi limarije, plastike, polomljene stvari iz automobila... – pričaju meštani sela Županjac.

Vozač BMW-a, dvadesetsedmogodišnji N. M. uhapšen je i priveden zbog sumnje da je izazvao stravičnu saobraćajanu nesreću.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Expand player
Pogledajte više