Priveli čoveka jer je branio ženu (VIDEO)

S. Stepanović | vesti 2016-11-17 21:49:30 2016-11-17 21:49:30

Komunalna policija imala je novi ispad, koji je osvanuo na internetu!

printskrin

Prema rečima očevidaca, u sredu oko 14 časova na Zelenom vencu, tokom redovne kontrole uličnih prodavaca pored pijace, najpre su ismevali ženu, koja ih je na sve načine molila da je puste, a potom uhapsili prolaznika čija je krivica jedino to što nije mogao da gleda mučne scene!

 

- Ustremili su se na ženu koja je kukala i plakala i rekla da je srčani bolesnik. Njena roba je izgledala kao nešto što bi svako bacio. Vidi se da je siromašna i da pokušava nekako da se prehrani - opisuje za „Alo!” M. V., prolaznica koja je mobilnim telefonom snimala incident.

- Dok je pakovala svoje stvari, molila ih je da je puste i bukvalno im je ljubila noge, a oni su joj se smejali i jedan drugom nešto dobacivali. Čak su se i prolaznici pridružili u moljenju policajaca da je puste, ali oni nisu odustajali od nje - objašnjava naša sagovornica.

M. V. navodi da se u raspravu uključio i muškarac, koji je komunalne policajce pitao: „Zašto dirate jadnu ženu? Vidite da je bolesna?”

- To je jednog policajca toliko iznerviralo. Odmah se uneo u lice tom čoveku, kao da hoće da se bije s njim i rekao mu: „Šta hoćeš ti?“ Prolaznik mu je mirno rekao da zna svoja prava i ponovo ga pitao zašto dira bolesnu ženu. Komunalac je toliko besneo da su ostale kolege počele da ga smiruju, a prolaznika su uhapsili bez ikakvog razloga - kaže M. V.

Kako bismo proverili istinitost tvrdnji ove prolaznice i čuli drugu stranu priče, pozvali smo komunalnu policiju i mejlom im poslali pitanja, ali i pored obećanja, odgovore nismo dobili ni posle dva dana.

Expand player
Pogledajte više