Dobrica Veselinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Pripadnici opozicije su još jednom pokazali svoje pravo lice neprikladnim i bahatim ponašanjem po dolasku u prostorije skupštine. Nakon ulaska, počeli su nasilno da otvaraju fioke u skupštinskoj sali, ignorišući brojne opomene predsednice izborne komisije i ostalih članova.

Kada je doneta prva vreća sa prvog izbornog mesta, opozicija je odbila da je pregleda više od pola sata, dok su vređali sekretara izborne komisije.

Predsednica izborne komisije ih je lično opominjala da prestanu s takvim ponašanjem, ali oni su se oglušili o upozorenja i nastavili s incidentima, što je predsednicu primoralo da pozove policiju.

Po dolasku policije, pripadnici opozicije su napustili prostorije i prešli u hol. Na pitanje predsednice izborne komisije, rekli su da im treba pet minuta da donesu odluku, ali su nakon pola sata odlučili da ne žele da nastave.

Izborna komisija je postupala u skladu sa zakonom, po zahtevima koalicije "Biramo Beograd". Uzrok ovih incidenata bio je nezadovoljstvo opozicije rezultatima izbora, što je dovelo do ovakvog ponašanja.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Sa

07.06.2024 20:13

Zaista sramno ponasanje za svaku osudu podrska SNS

Mikica

07.06.2024 20:16

Jasno je zasto narod ne podrzava ovakve, ali i zasto ih nikada ni nece podrzavati.

Vuk

07.06.2024 20:26

Sramno ponašanje opozicije. Posle se žale kada ih narod na izborima ne podrži.

Dragi

07.06.2024 20:33

Pojedine iz opozicije smestiti u Lazu priroda je i kod jednih i kod drugih učinila svoje.Ove iz Laze treba poštovati i žaliti a ove bahate opozicionare koji ne biraju sredstva da dođu na vlast damogu da pljačkaju internirani u džunglu