GRENEL RAZVALIO KURTIJA! "On misli da ih Amerika podržava, da mi ne volimo Srbe! To nije tačno!"
Tanjug/Ap

On je to izjavio u petak uveče u srpsko-američkoj memorijalnoj sali, gde je održana predizborna večera u organizaciji Republikanske stranke okruga Milvoki.

Pored Grenela, prisutan je bio i senator Ron DŽonson, koji će se na predstojećim izborima 8. novembra boriti za mesto u Senatu.

- Kurti operiše pod pretpostavkom da Albanci na (tzv.) Kosovu imaju bezrezervnu podršku Amerike, i da Amerika ne voli Srbe, što njemu dozvoljava da radi šta god hoće, ali to nije tako - rekao je senator DŽonson.  

Grenel je dodao i da je senator DŽonson bio prisutan prilikom potpisivanja Vašingtonskog sporazuma.

- Srbi u senatoru DŽonsonu imaju velikog saveznika, i ne mogu zamisliti Senat bez njega. Senator DŽonson je bio jedini koji je prisustvovao potpisivanju Vašingtonskog sporazuma, i u trenucima teških pregovora, ali i kada je trebalo izvršiti pritisak, senator DŽonson je bio taj koji je najviše radio na tome - rekao je Grenel.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ja

25.10.2022 04:59

Kurti operiše pod pretpostavkom da Albanci na (tzv.) Kosovu imaju bezrezervnu podršku Amerike, i da Amerika ne voli Srbe, što njemu dozvoljava da radi šta god hoće, ali to nije tako - rekao je senator DŽonson.