PORODICA PANTIĆ U NEVERICI ŠTA IM SE DOGODILO: Dejanova nevinost se može lako dokazati - ukoliko suđenje bude pravično
Foto: Printscreen/Printscreen

Oko zgrade u naselju tri solitera u severnoj Mitrovici, gde živi porodica uhapšenog policajca Dejana Pantića, patrole kosovske policije stoje još uvek. U stanu supruga Suzana i sin Predrag, u neverici zbog onoga što im se u trenutku dogodilo. Suzana kaže da su njenog supruga po povratku iz Raške policajci na Jarinju pozvali na informativni razgovor, a njoj rekli da sačeka u kolima.

PORODICA PANTIĆ U NEVERICI ŠTA IM SE DOGODILO: Dejanova nevinost se može lako dokazati - ukoliko suđenje bude pravično

Printscreen

 

"Stigao je beli džip, ljudi koji nisu bili u tim uniformama u kojima su na prelazu, ili je to bila neka specijalna jedinica, ne znam. Izašli su kroz 15 minuta, čekajući tu, izveli su Dejana sa lisicama na rukama, strpali ga u taj džip i odvezli ga u nepoznatom pravcu", kaže supruga Suzana Pantić.

Vest da policija i tužilaštvo Dejana terete za oganizovanje terorističkih napada na policiju kod Kancelarije izborne komisije u gradu na Ibru Suzana je saznala od advokata i preko medija.

"Ja stvarno ne mogu to da shvatim da je ratni zločinac. Mi smo jedna poštena porodica, od svog rada smo iškolovali troje dece. Moj Dejan nema ni jednu tačku ni mrlju, ni u karijeri, ni u životu. Pitajte celu Mitrovicu za Dejana Pantića koji je stari Mitrovčanin, rođen ovde, potiče iz stare radničke porodice - da li neko ima lošu reč da kaže za njega", kaže Suzana.

OVAKO IZGLEDA "VLADAVINA PRAVA" AKO STE SRBIN NA KOSOVU Premijerka Brnabić: Tek nakon što je ovaj video objavljen i postao viralan, Kfor je reagovao (VIDEO)

Dejanov sin Predrag objašnjava da je njegov otac uhapšen kada se vraćao iz nabavke lekova i namirnica.

"Gde ćete veći dokaz, čovek je prešao administrativni prelaz i na povratku najnormalnije, zato što zna da nema jednu tačku... On je prešao bez razmišljanja, krenuo je po lekove i namirnice, u povratku su ga uhapsili. Sam taj čin da ga oni nisu uhvatili odmah nego posle dva, tri sata po povratku... Znači, da je on nešto kriv - on je mogao da pobegne i da ode i da se ne vrati nikad. Ali to je dovoljan apsurd u celoj ovoj situaciji", ističe Predrag.

Ukoliko suđenje bude pravično, nevinost Dejana Pantića se lako može dokazati, tvrdi njegov sin.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading