NAORUŽAVA SE LAŽNA DRŽAVA 11 kamiona sa minobacačima i projektilima iz Turske stiže na KiM!
Jarinje - Alo!

Državni organi Republike Srbije nezvanično su dobili informaciju, iz uvida u tovarne listove, da se trenutno na bugarsko-makedonskoj granici nalazi 11 kamiona koji se kreću ka teritoriji Kosova i Metohije, saznaje Kurir.

Kako se saznaje, kamioni nose najsavremenije oružje - minobacače i projektile iz Turske u vrednosti od 27,5 miliona evra a po narudžbi tzv. ministarstva odbrane Kosova.

VOJSKA SRBIJE NA MERDARU URUČILA KFORU ZAHTEV ZA POVRATAK NA KIM - Alo.rs

Podsetimo, zahtev Vlade Srbije za vraćanje stotinu do hiljadu srpskih snaga bezbednosti po Rezoluciji 1244 na teritoriju KiM predat je danas Kforu na administrativnom prelazu Merdare. Vlada Srbije donela je sinoć odluku da, u skladu sa Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN, Kforu uputi zahtev za vraćanje do hiljadu srpskih snaga bezbednosti na teritoriju Kosova i Metohije.

Građani su i dalje na barikadama u nastojanju da, kako kažu skrenu pažnju na svoje probleme koji traju mesecima, a eskalirali su u novu fazu krize hapšenjem Miljana Adžića i Dejana Pantića.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
NoviBGMarko

16.12.2022 13:05

Nemaju oni potrebe za naoruzanjem kada ih stiti KFOR i Amerika, ovo ide preko Kosova za EU

REKOS

16.12.2022 18:50

@NoviBGMarko - To je samo jedna mala kolicina od onoga sto je Magazinirano u Magazinama Vojske Kosova. Lazna Drzave ne Transpotira tako otvoreno. Dobili i Dronove Bajraktar ako bas hoces znati.

Mile

16.12.2022 13:25

A ne kako to pa zaboga Turci su naši prijatelji!!!!

Marko

16.12.2022 17:15

Bugari,a posebno Makedonci me iznenađuju jer im Srbija nije nikad ništa loše učinila.Vakcine,trgovačka razmena,pšenica i svaka druga pomoć SM je uvek bila od Srbije ponuđena i učinjena. Treba se prema tim dvoličnim prijateljstvima već jednom promeniti u korist Srbije,a posebno prema odnosu pelivana/prevrtljivaca/ Turaka,koji sličnu ulogu imaju i u odnosu sa Rusijom.Turčin je pokvaren i veliki manipulator i samo gleda isključivo svoju korist i ne stidi se svojih pokvarenih postupaka.

Milos

16.12.2022 21:19

Ok, Naoruzavaju se i sta sada? Zar se nije na sva zvona obnarodovalo kako se i vojska Srbije naoruzava. Sta onda ima tu posebno sto se oni naoruzavaju?