"NE NADAMO SE BOLJOJ BUDUĆNOSTI" Kurti prazni lažnu državu, sprema se bežanija!
EPA/VALDRIN XHEMAJ

Krasnići je na Fejsbuku napisao da kontinuirani napori za slobodu i nezavisnu i suverenu državu počivaju na plećima građana.

„Ono što je za mene tokom ove nedelje bilo izuzetno motivišuće i istovremeno otrežnjujuće je susret sa osnovcima u Veleži, u Prizrenu, od kojih sam shvatio da su njihova očekivanja od zavičaja zaista važni”, dodao je on.

Krasnići je rekao i da su zahtevi mladih ispravni i da za njih treba uraditi mnogo više od promišljanja.

„Naša država ne može da pobegne od odgovornosti koju ima prema njima.

Nažalost, pod vladom Aljbina Kurtija, ne samo da ne vidimo rešavanje ovih potreba, već ne vidimo ni napore. Naprotiv. Građani, nove generacije, kao i one iz perioda nezavisnosti, ne mogu se nadati boljoj budućnosti, sve dok je ambasador poput Martina Berišaja, za kojeg se ispostavi da je akter međunarodnog skandala,  zaštićen. I Kosovo ne može biti zemlja sa perspektivom, sve dok vlastodršci gaje protagoniste mafijaških afera“, dodao je on.

Dodao je da ne može da bude bezbedne i stabilne budućnosti za zemlju kao što je Kosovo, koja ima potencijal da izvozi energiju, dok građani plaćaju najskuplje račune u regionu.

"To nije budućnost koju građani žele, za koju su se žrtvovali. Budućnost Kosova treba da bude sasvim druga priča. Tu budućnost moramo početi da živimo sada i bez odlaganja, zajedno, s ljubavlju i posvećenosti Kosovu naše dece“, napisao je Krasnići.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading