"UBILI SU MOG ROĐAKA, PA OSTAVILI PORUKU NA NJEGOVOM LEŠU" Šokantno svedočenje na suđenju zlikovcima tkz. OVK
Foto: EPA/EPA PHOTO/Alban Bujari

Ovo je juče u Specijalnom sudu za zločine terorističke OVK, u nastavku suđenja Hašimu Tačiju i ostalima, rekao svedok, Albanac, čiji je identitet zaštićen šifrom 3156. On tvrdi da je bio očevidac kada su osobe u crnim uniformama, s amblemima OVK i maskama na licima otele njegovog rođaka i još jednu osobu u selu u kojem su živeli.

Automobilom sam pratio otmičare do mesta na kojemsam, posle nekog vremena, zatekao njihova beživotna tela.

Na rodakovom telu bila je poruka na papiru - precizirao je svedok, a šta je u poruci pisalo nije se čulo u otvorenom delu iskaza svedoka, koji se većim delom odvijao iza zatvorenih vrata.

Svedok 3156 je u to vreme i sam bio pripadnik OVK, a nakon ubistva rođaka napustio je terorističku organizaciju na mesec dana. Odbrana optuženih šiptarskih lidera insistirala je na tome da svedok nije mogao znati ko su bili maskirani počinioci. Svedok je to potvrdio, ali je rekao da je kasnije video osumnjičene bez maski i saznao ko su?!

U saopštenju Specijalnog suda ne navodi se da je čovek pod šifrom 3156 rekao ko su ubice, ali budući da je svedok na sudenju Tačiju, Kadriju Veseljiju, Jakupu Krasnićiju i Redžepu Seljimiju, postavlja se logično pitanje - da li je medu maskiranim zločincima bio neko od osumnjičenih?!

Komentarišući proces u Hagu protiv voda terorističke OVK, general Vladimir Lazarević kaže da je sam proces sudenja Tačiju i ostalima samo deo plana men tora sa Zapada.

(UŽIVO) NOVI STRAŠNI DETALJI NAPADA U BELGORODSKOJ OBLASTI Rusi prijavljuju ranjene, ukrajinska strana istakla jedan detalj (FOTO/VIDEO)

- Sve je to plan zapadnih sila koje preko novog lidera na takozvanom 'Kosovu' žele da završe formiranje NATO države na delu teritorije Srbije. Naravno, taj novi lider je Aljbin Kurti, koji je, kao i prethodni, iz istog terori stičkog miljea. I dok se svet zabavlja navodnim sudenjem u Hagu, NATO uz pomoć Kurtija i vojnih manevara krši osnovna ljudska prava Srba na Kosovu i Metohiji, krši Rezoluciju SB UN, vršeći iz dana u dan sve veći pritisak na Srbiju da se odrekne svoje teritorije i samostalne spoljne politike. I zato je bez obzira na to šta kažu svedoci u Hagu, skoro nemoguće očekivati pravdu za mnoge žrtve zločina Tačija i drugih, jer bi time i NATO došao na optuženičku klupu - zaključuje Lazarević, piše Informer.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading