Dušan Obrenović
Foto: Alo/Alo

On je pušten danas, a po izlasku iz zatvora dočekala ga je sestra. 

 

 

Ovu vest je na Tviteru objavio i Petar Petković, uz fotografiju Dušanovog zagrljaja sa sestrom. 

- Hrabri mladić Dušan Obrenović danas je posle šest meseci, uz kauciju, pušten iz zatvora da se brani sa slobode i upravo se pridružio svojoj sestri koja ga je željno iščekivala! Njihov zagrljaj za nas je najveća satisfakcija posle svega što je Dušan preživeo - napisao je Petković. 

Inače, Obrenović je uhapšen sa Radošem Petrovićem iako postoje video dokazi da nisu učestvovali u sukobu sa vojnicima KFOR-a već da su uvučeni u njihov kordon i predati tzv. kosovskoj policiji.

O teroru Prištine nad Dušanom Obrenovićem ranije je govorila i premijerka Srbije Ana Brnabić. 

- Priština drži u zatvoru ljude poput Dušana Obrenovića. Obrenović je, kako se jasno vidi na video snimku, mirno protestovao protiv nasilja, ali to, kao i dokazi koji su usledili, nisu sprečili njegovo hapšenje, nakon čega je brutalno maltretiran i pretučen. Ostao je u pritvoru do danas - rekla je u oktobru Ana Brnabić u Njujorku.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Koliko košta odevna kombinacija Milene Popović?! Celu emisiju “U ringu” sa Milenom Popović možete pogledati na našem YT kanalu ▶️ #alo #alonovine #fypシ #alodnevnenovine #milenapopovic #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading