EVO ŠTA SU NAŠLI UHAPŠENIM ALBANCIMA NA MERDARU Objavljeni detalji velike akcije srpskih bezbednosnih službi
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pripadnici srpskih službi bezbednosti su na administrativnom prelazu "Merdare", uhapsili dva Albanca iz Prištine starosti 22 i 30 godina koji su pokušali da u centralnu Srbiju unesu veću količinu naoružanja.

Prilikom pregleda njihovog vozila, srpska  policija i carina su u šupljinama sedišta pronašle veću količinu oružja i prigušivača umotanih u folije, pišu Novosti.

Pronađeno je i zaplenjeno:

  • 45 pištolja
  • 31 prigušivač
  • 300 komada municije

Sumnja se da su dvojica Albanaca sa Kosova i Metohije, uz instrukcije i pomoć jedne zapadne zemlje čiji je zvaničnik nedavno boravio na Kosovu i Metohiji i koji svesrdno podržava nezavisnost KiM, oružje želeli da prokrijumčare jednoj kriminalnoj grupi u našoj zemlji. Cilj im je bio da izazovu incidente, ugroze bezbednost naših građana i destabilizuju Srbiju.

Oružje je oduzeto, o svemu je obavešteno i tužilaštvo a istraga je u toku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (4)

Loading
Dule

06.01.2024 16:12

Bravo za našu policiju i carinike? Sve ih pretresanje do detalja i kazniti po zakonu. Tako oni rade našim Srbima.

igra bez igre

06.01.2024 16:24

@Dule - Još jedna providna igra službe da bi sebe pokazala da je uspešna. Neka se prikažu i identifikuju NAVODNI albanci šverceri oružja. Tužno smešno i jadno.

BgDex1970

06.01.2024 16:22

Dok je ova vlast,na čelu sa Aleksandrom Vučićem, aktuelna,dok naše bezbednosne snage su budne i vode računa o našoj zemlji, dok mi dočekujemo praznike, mi ,kao narod ove zemlje ćemo im biti zahvalni na tome ,na mirnom snu,na sretno i bezbrižno detinjstvo naše dece.MIR BOŽIJI I HRISTOS SE RODI! Hvala i živela Srbija!

Гоца

06.01.2024 16:35

И шта ћемо сад? Пустити без објашњена.