Pavlina Radovanović
Foto: Alo/Printscreen

Tako neki, u gnusnim napadima na nju, prisećaju se čak i njenih starih izvedbi. Sad su šerovali njeno izvođenje pesme "Đenerale, đenerale" od prošle godine. 

 

 

Na mrežama je Mirko napisao: 

- Obukli neko dete u pandursku uniformu, rekli joj da peva "Đenerale, Đenerale"... narod glup kao k*** , misli da je ovo patriotizam. 

Pavlina Radovanović

Printscreen

 

 

Naravno, ovaj grozni komentar naišao je na osudu, jedna osoba mu je napisala: 

- Dal' provocira, il' je majmunčina? 

Podsetimo, ovo je samo jedan u nizu serije napada na srpsku devojčicu. 

Neki mediji pisali su da je ona starmala... Više o tome čitajte OVDE

Pisali su da je ona isto što i srpstvo, onoliko koliko je Severina majčinstvo...

Čak je i Maja Mrnuštik, predsednica novosadskog odbora LSV - stranke Nenada Čanka, bez pardona je posredno optužila Pavlinu Radovanović za ubistvo 27 žena u prošloj godini. Za Pavlinu je rekla da "izgleda kao da je ispala iz srednjeg veka"

Njene kostime koristili su za odvratne komentare, pa su tako pisali da izgleda kao Simonida koja čeka da se uda za kralja. Više o tome čitajte OVDE

Šta vi mislite o ovakvim komentarima? 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Ljubica

31.01.2024 07:57

Služite i dalje neprijateljima i budite korisni idioti.Jasno je da takvi ne mogu da zamisle, da postoje deca koja nisu zaludjena video igricama i jako dobro znaju dal’ su muško ili žensko..Imaju svest, za razliku od vas i niko ne mora da ih tera na bilo šta.

Jao

31.01.2024 08:10

Eh taj patriotizam. Nije za svakog isto i normalno da ce biti razlicitih pogleda na ovu devojcicu. Za mene je npr. patriotizam uredno placanje poreza, funkcionisanje institucija jedne drzave i sticanje funkcija po zasluzi a ne partijskoj pripadnosti. Svakako to nije pevanje kosovskih ili krajiskih ciklusa. Ali opet... To je samo za mene.

brlog

31.01.2024 08:19

Шта рећи за "ратољуба тупоглавића@" .... непотребно... ПЕДОФИЛ који је опседнут србофобијом а болује од србомржње...

aco srbin

31.01.2024 08:25

Sve te koji su dali takve komentare pocesuirati za širenje rasne i verske mržnje,rušenje srpskog jedinstva i skrnavljenja ugleda Srbije.

Lule

31.01.2024 08:28

Topalović ti si glup ko dva k.... koji ne znaju ništa drugo nego pljuvati patriote Srbe.Pogledaj si facu i shvatićete da si glup ko dva k....

Milan

31.01.2024 08:46

Болест мозга! Ти мрзе себе до подне, а од подне цео свет. Ту лека нема !