Aljbin Kurti
Foto: Alo/Printscreen

Mediji Aljbina Kurtija sa oduševljenjem su podržali rušenje Srbije.

Kurti

Printscreen

 

 

Prištinski list Gazeta Express, kao i Alsat daju podršku onima koji žele da unište stabilnost naše zemlje! Ovo im nije prvi put.

Uzimajući u obzir broj vesti u kojima izveštavaju o najavljenom haosu, slobodno se može reći da Kurti otvoreno nastavlja sa kampanjom, a medijma je naredio da se da pun prostor svima koji žele da sruše, zapale i u potpunosti destabilizuju Srbiju!

Kurti

Printscreen

 

Podsetimo, u završnoj fazi priprema za izazivanje haosa 10. avgusta u Beogradu, a potom i u celoj Srbiji, opozicija više i ne pokušava da sakrije da je od početka stajala iza tzv. ekoloških protesta.

Osim toga, uporedo sa intenziviranjem tzv. ekoloških protesta u Srbiji, koji treba da kulminiraju na Beomajdanu, pojačava se do krajnjih granica Kurtijev teror nad Srbima na Kosovu i Metohiji, usmeren na potpuno etničko čišćenje i otimanje imovine Srba i Srpske pravoslavne crkve.

BONUS VIDEO

@alo_portal ODGOVORI NA SVA PITANJA O PROJEKTU "JADAR": Sa radom počeo kontakt centar Vlade RS #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ゚viral #foryou #fypシ #viraltiktok #srbija #projekatjadar ♬ original sound - Alo_portal

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading