Vjosa Osmani
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

Sadri Sadriju, stric muža Vjose Osmani, predsednice tzv. Kosova, je ubijen sinoć u selu Biba kod Uroševca, nakon što je policajac Festim Ramadani pucao na njega u dvorištu jedne sale za venčanja. Ovaj incident je potvrđen od strane tzv. policije Kosova, koja je takođe potvrdila da je osumnjičeni sam otišao u policiju i prijavio se.

Kako saznaje portal Nacionale.com, a prenosi Lajmi.net, "motiv ubistva" je bio "zlostavljanje dve sestre osumnjičenog, Festima Ramadanija, od strane žrtve, Sadrija Sadriua, dok su one bile maloletne".

Izvori Nacionalea navode da je žrtva Sadri Sadriju stric supruga Vjose Osmani, Prindona Sadrijua.

Prema izvorima Nacionalea, o slučaju je obavešten i Prindon Sadriju, kao i sama Vjosa Osmani.

Prindon Sadriu i Vjosa Osmani su se takođe pridružili grupi za komunikaciju na Facebooku, gde je porodica Ramadani iznela sve svoje tvrdnje o Sadriju Sadrijuu.

Iz nekih dopisivanja u koje je Nacionale imao uvid, a u njima su učestvovale porodice Sadriju i Ramadani, može se videti da su u "četu" bili prisutni i Prindon Sadriju i Vjosa Osmani-Sadriju.

Nacionale poseduje ovu prepisku, zajedno sa dokumentima koji pokazuju da je slučaj prijavljen "nadležnim organima".

Kako piše ovaj portal, "članovi porodice osumnjičenog su bili ogorčeni što slučaj nije obrađen od strane pravosudnih organa", sugerišući da je to posledica "političke moći porodice Sadriju".

Nacionale je kontaktirao i kabinet Vjose Osmani, ali nisu dobili odgovor.

Podsetimo, policajac Festim Ramadani ubio je Sadrijua (89) u dvorištu jedne sale za venčanja u selu Biba kod Uroševca.

Osumnjičeni je službenim oružjem ubio žrtvu, a zatim se predao policiji. Ovaj policajac je došao na mesto zločina u civilnoj odeći i van službenog vremena..

“Prvo treba da napomenem da policajac nije bio na službenoj dužnosti, bio je u civilnoj odeći i civilnom automobilu, i počinio je krivično delo ovde na mestu događaja ispred ove sale. Nažalost, ubistvo je počinjeno službenim oružjem, dugim oružjem, ali to nije kalašnjikov,” rekao je predstavnik tzv. Policije Kosova.

Osumnjičeni policajac je suspendovan sa posla.

(Telegraf.rs/Nacionale.com/Lajmi.net)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading