Vjosa osmani
Foto: Alo/Printscreen

Policajcu Ferimu Ramadaniju i osumnjičenom J. M. određen je jednomesečni pritvor zbog sumnje da su ubili strica muža Vjose Osmani, predsednice tzv. Kosova, na jednom svadbenom veselju.

Zločin se dogodio u petak 16. avgusta oko 19.30 časova na parkingu ispred hale u kojoj je organizovano veselje.

"Na ulazu na parking objekta u kojem je bila svadba, u selu Bibaj, osumnjičeni su, sa namerom da liše života S. S., čim primete da ulazi na pomenuti parking, svaki sa svojim vozilima zaustavili na mestu događaja, gde je okrivljeni J. M. u ruci držao pijuk i pojurio ka pokojniku, a F. R. je iz službenog automatskog oružja pucao nekoliko puta na žrtvu. Tom prilikom bila su ugrožena i druga lica, koja su bila zajedno sa preminulim“, navodi se u saopštenju.

Nakon ubistva se F. R. predao policiji.

Podsetimo, policija tzv. Kosova je ranije objavila neke detalje o ubistvu. Kao žrtva je imenovan Sadri Sadriu, koji je prema izveštajima medija stric Prindona Sadriua, muža Vjose Osmani.

Pojedini mediji su naveli da je motiv ubistva bilo "zlostavljanje dve sestre osumnjičenog, Festima Ramadanija, od strane žrtve, Sadrija Sadriua, dok su one bile maloletne".

Prema izvorima Nacionalea, o slučaju su bili obavešten i Prindon Sadriju, kao i sama Vjosa Osmani. Kako navode Vjosa Osmani i njen suprug su bili u grupi za komunikaciju na Facebooku, gde je porodica Ramadani iznela sve svoje tvrdnje o Sadriju Sadrijuu. Iz nekih dopisivanja u koje je Nacionale imao uvid, a u njima su učestvovale porodice Sadriju i Ramadani, može se videti da su u "četu" bili prisutni i Prindon Sadriju i Vjosa Osmani-Sadriju.

Nacionale poseduje ovu prepisku, zajedno sa dokumentima koji pokazuju da je slučaj prijavljen "nadležnim organima". Međutim, kako piše ovaj portal, "članovi porodice osumnjičenog su bili ogorčeni što slučaj nije obrađen od strane pravosudnih organa", sugerišući da je to posledica "političke moći porodice Sadriju".

Vjosa Osmani je demantovala da je bila upoznata sa optužbama Ramadanija.

Telegraf

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading