Kosovska policija
Foto: Alo/Alo

M. M. (19), L. K. (19), V. J (21) i R. N. (19) su uhapšeni, kao i čovek koji je snimio iživljavanje Kurtijeve policije nad njima.

Detelje napada na Srbe i hapšenju srpskih mladića objavljeni su na Fejsbuku.

 

 

- Oko ponoći, policija je više od 10 minuta tukla tri mladića srpske nacionalnosti u blizini picerije Mrvica. Kada se čulo zapomaganje, iz kafane Biševac je izašao gospodin Lekić koji je sve to usnimio, a policija ga je zajedno sa drugim licima brutalno privela. Oni se trenutno nalaze u policijskoj stanici Severna Mitrovica - navodi se u objavi.

Dodaje se da je Lekić uhapšen kako bi tzv. Kosovska policija izbrisala snimke sa njegovog telefona.

Šef operative tzv. Kosovske policije Petrit Fejza je za Kurir potvrdio da se mladići nalaze i dalje u pritvoru, i da im se na teret stavlja napad na ovlašćeno službeno lice.

Fejza je rekao da će uhapšeni Srbi biti zadržani 48 sati u pritvoru i predati tužiocu na dalji postupak.

Navodi se i da šiptarska policija nije dozvolila HItnoj pomoći da pomogne pretučenim Srbima.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Gagec

10.09.2024 09:20

To je ta demokratija sa zapada, da bez povoda siptarski policijski monstrumi hapse srpske momke i iz cista mira ih premlacuju. Mogu to da rade jer imaju veliku zastitu kvinte.

Миомир

10.09.2024 10:20

КУРТИ И ЊЕГОВЕ ШИПТАРЧИНЕ ОПЕТ ДИВЉАЈУ, ХАПСЕ НЕДУЖНЕ ЉУДЕ ПО УЛИЦАМА_ БАНДИТИ БОЛЕСНИ ОЛОШКИ_НА ЛЕЧЕЊЕ СВИЊЕ ТЕРОРИСТИЧКЕ ШИПТАРСКЕ УЗУРПАТОРСКЕ_ БАГРА КЛОШАРА ХОШТАПЛЕРА И ПОГАНИХ ГАДУРА КОЈЕ ПОДРЖАВАЈУ ОВИ ИЗ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ, И САДе, ШТИТЕ БАНДИТА И ТЕРОРИСТУ КУРТИЈА СМРДЉИВОГ СЛИНАВОГ ЗЛОТВОРА_ ПОГАНУ И ЗЛОЧИНАЧКУ ЏУКЕЛУ ШИПТАРСКУ!!! ФУЈ БРЕ ФУЈ ПОГАНИ ГАДОВИ И СМРАДОВИ ФУЈ БРЕ ФУЈ!!!! СРБИЈАААААААААААААААААААААААААА 🇷🇸 И ОПСТАЈЕ СРБИЈАААААААААААААААААААААААААА 🇷🇸 ЖИВЕЋЕ СРБИ 🇷🇸 И КОСОВО ЈЕ И БИЋЕ ЗАУВЕК СРБИЈАААААААААААААААААААААААААА 🇷🇸