"IMAJU ZLOKOBAN ZVUK KAD DOLAZE!" Vučić otkrio šta mu je najviše privuklo pažnju na vojnoj vežbi na Pešteru (VIDEO)
Foto: Printscreen

- Helikopteri Mi-35 imaju onako zlokoban zvuk kad dolaze, to je neverovatno dejstvo - poručio je Aleksandar Vučić.

Vučić je čestitao svim ljudima koji su, kako je rekao, fantastično izveli današnju vežbu.

- Veoma sam ponosan na VS, želim da čestitam svim pripadnicima Vojske, načelniku Generalštaba, ministru odbrane, ali i svim divnim mladim ljudima koji su fantastično izveli vežbu. Danas ste videli prvi put 11 migova 29, od toga njih osam tuklo raketama, tri miga su potpuno modernizovani i vide radarima 110 kilometara daleko i time je lovačka avijacija dobila ogromnu snagu, nikada nismo imali ovakvu snagu. Videli smo 25 lovaca i bombardera, a pre nekoliko godina smo imali četiri-pet. Videli ste najnovije tenkove, naše nove mašine, 11 PASARS-a, pancire.Moramo još da radimo i pojačavamo bespilotne letelice, naručili smo nove i naručivaćemo više, a snaga naše Vojske biće drastično uvećana i izmenjena u narednih devet meseci, to pokazuje snagu države - rekao je Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ruta

27.06.2021 14:23

Neka ima i najaci, to je nasa snaga, snaga vojske i drzave.

Zeljko

27.06.2021 21:30

Munjeviti udar je najveća vojna vežba koju je Srbija izvela i ceo svet sada može da vidi koliko je naša vojska opremljena i jaka.

KIA

28.06.2021 05:50

Munjeviti udar je najveća vojna vežba koju je Srbija izvela i ceo svet sada može da vidi koliko je naša vojska opremljena i snazna.