Je l' se ti to kandiduješ za ministra zdravlja? Postao si gadan političar!
Foto: Printscreen

Predsednik je razgovarao sa zaposlenima, ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom, Markom Blagojevićem, kao i ministrom Tomislavom Momoriovićem.

- Ako uložimo svih 35 miliona evra da bi oni imali sve kao pravi klinički centar. Još samo da im damo taj status i bili bi peti klinički centar u Srbiji. Stvarno zaslužuje Užice bolje - rekao je predsednik i upitao da li je realno da ništa nije rađeno od 1988. godine.

Predsednik je istakao i da je prošle godine ne manje od 3 milijarde evra otišlo na zdravstvo.

- To su vam tri budžeta Srbije i tri budžeta Crne Gore, samo da vidite koliko ulažemo. Zdravlje je najvažnije- konstatovao je Vučić i rekao da mora da se pomognu majke u ovom kraju kao i da se vidi šta može da se učini da se podstakne natalitet.

.- Jao, je l' si ti Ercov, pitao je predsednik, je l' se ti to kandiduješ za ministra zdravlja, šaljivo je Vučić upitao.

- Postao si gadan političar, rekao je predsednik.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Saša

17.08.2021 10:20

Ulaganja u zdravstvo i nikada nisu bila veća nego poslednjih godina, što se vidno primećuje na daleko većem kvalitetu zdravstvene usluge u Srbiji.

Мијо

17.08.2021 11:02

Треба наставити са улагањем у здравствени систем наше земље. Много тога је урађено у претходном периоду и само треба тако наставити у наредом периоду. Свака Болница треба да се реконструише и треба што више радити на томе.