ĐILAS IMA NOVU POSLOVNU KOMBINACIJU Puštaj Cecu, biće para!
TANJUG/ JADRANKA ILIC

Đilas i ekipa okupljena oko njegove stranačke opcije napadali su SNS i predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog Cece Ražnatović i tako pokušavali da skupe jeftine političke poene.

Međutim, kada su Dragan Đilas i njegov poslovni partner Dragan Šolak procenili da će im Ceca doneti novac, odmah je poslao naređenje svojim medijima:

- "Puštaj Cecu, biće para!", glasilo je kratko objašnjenje za urednike glasila Direktno i Nova S - ispričao nam je izvor blizak urednicima ovih medija.

ĐILAS IMA NOVU POSLOVNU KOMBINACIJU Puštaj Cecu, biće para!

Printscreen

 

 

Kako nam je rečeno, u Đilasovom medijskom timu svi su svesni da je najvažnije koliko se para zarađuje, a ne bilo kakva ideologija ili principi.

- Svakome ko komunicira sa Đilasom jasno je da se po svaku cenu mora doći do zarade. Sve ostalo je manje bitno. Sada je procenjeno da će Ceca doneti čitanost i novac i naređenje gazde je odmah ispunjeno. Svi već predano rade na isticanu Cece koju su provlačili kroz blato do pre nekoliko dana, povezujući je sa SNS, ciljajući Vučića. Neke od njih je i sramota jer se po tim medijima ne zna više šta rade. Počeli su da gube kompas i strpljenje, a Đilasu je u interesu samo da zaradi joše neki dinar jer više nema toliko kombinacija kao nekada kad je bio na vlasti - kaže izvor blizak uredništvu jednog od đilasovskih medija za Alo.

ĐILAS IMA NOVU POSLOVNU KOMBINACIJU Puštaj Cecu, biće para!

Printscreen

 

 

Da stvar bude još gora, pre manje od mesec dana na N1 se prikazivao ogavni, pljuvački dokumentarni film o Ceci Ražnatović u kome su "eminentni" predstavnici đilasovske političke opcije na najstrašniji i najbestidniji način vređali ovu pevačicu.

Tako je Đilas još jednom pokazao da je čovek bez principa, plana i ideologije i da mu je jedini cilj novac.

Đilasovski mediji sada sa ponosom ističu Cecu Ražnatović na naslovnim stranama.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Slaven

03.09.2021 09:01

Moral izgubljen odavno jos kod pranja prozora. Toliko je program opozicije jadan da ne bi znao covek sta da kaze.Udaraju na sve strane ali bezuspesno,a sdruge strane vlast ih torpedujr sa novim rezultatima .