BESOMUČNO LAŽU Jadni pokušaji Đilasovog portala da IZOKRENE ISTINU!
Alo/ Ilustracija

Dovoljna je činjenica da je njegovom bratu Gojku jednostavnim uvidom u papire nađeno 35 stanova!

Andreja Vućića tuku godinama iz svih mogućih oružja, izmišljaju kokoške u Moroviću, pekare i restorane u koje u životu nije ušao, ali to Đlasu i njegovim medijima ne smeta da nastavljaju besomučno da lažu!

Za razliku od Andreja Vučića, samo jedan pogled na APR izvode dovoljan je da se nađe 35 stanova Gojka Đilasa, a o računima koje on i njegov brat Dragan poseduju, da i ne govorimo.

BESOMUČNO LAŽU Jadni pokušaji Đilasovog portala da IZOKRENE ISTINU!

Alo/ Ilustracija

 

 

Jasno je da su i Đilas i njegovi mediji i njihovi miljenici koji su vodili MUP u problemu zbog istine koja se juče otkrila u slučaju Jovanjica, jer će konačno morati da odgovaraju svi koji su pakovali afere, lažno sumnjičili, nezakonito prisluškivali i medijski pomagali da se izmišljenim aferama i totalnim lažima uništavaju ljudi koji Srbiji žele samo najbolje!
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Мијо

02.10.2021 13:19

Јадна је данашња опозиција много они су једно велико зло. Баве се свиме и свачим само како би се дочепали власти али то се никада неће догодити они су прошлост на политичкој сцени наше земље.

Milena

02.10.2021 16:37

Politikani iz proslosti, od kojih je jedan doticni Djilas, nece svojim bahatim, nedolicnim i nasilnickim ponasanjem ugroziti niciju porodicu ni nicije ime. Jeftino i bedno kao i uvek sa njihove strane.

Tasa

02.10.2021 17:41

Stara navika spinovanje imformacija tajkunski medija teško se menja. Sramota!

Ana

02.10.2021 18:46

Djilasu nije tesko da poveruje u spostvene lazi, ali narod mu vise nikada nece verovati, niti veruje njegovim portalima.

Mirko

02.10.2021 19:01

A kad se od Đilasa mogla očekivati istina.