SKANDAL! Po komandi gazde Šolaka maltretirali radnike Telekoma!
Printscreen

Kontroverzni tajkun Dragan Šolak je u tolikoj panici sa finansijama, nakon što je iz prostog bahaćenja i osionosti spiskao 120 miliona evra na kupovinu fudbalskog kluba Sautempton, da je angažovao svoje partijske vojnike da maltretiraju radnike konkurentskog Telekoma po Beogradu!

Pošto mu je firma Junajted grupa u ogromnim problemima, sa ukupno astronomskih 4,4 milijarde evra dugova i najmanje 630 miliona evra gubitaka, Šolak je iz svog džepa, kešom, platio većinsko suvlasništvo u engleskom premijerligašu.

Pa je rešio da to nadoknadi očajničkom borbom “na terenu” protiv Telekoma Srbija, ne birajući sredstva, najprljavijom igrom i to protiv nevinih radnika, montera. Naime, aktivisti iz minorne i javnosti dosad praktično nepoznate organizacije Pokret Slobodna Srbija ovih dana su se nesmetano iživljavali nad radnicima srpskog Telekoma, samo zato jer su ovi pokušali da rade svoj posao!

Kršeći sve moguće zakone, predsednica Izvršnog odbora PSS Lidija Kojić telefonom je snimala montere Telekoma na prilazu stambenoj zgradi, u kojoj su oni pokušali da na osnovu već postojeće mreže za kablovsku TV i internet instaliraju nove kablove za kvalitetniji signal.

I ne samo da ih je neovlašćeno snimala, već je na stranačkom nalogu PSS na društvenoj mreži Tviter uz taj snimak objavljena i fotografija službene legitimacije sa imenom i prezimenom i slikom jednog od radnika. Kao na poternici!

Na snimku nešto dužem od dva minuta vidi se kako jedan monter ljubazno i strpljivo pokušava da objasni gospođi kako on samo pokušava da radi svoj posao, da u zgradi već postoji mreža i da oni samo hoće da sprovedu nove kablove. Sve to vreme, Kojićeva histeričnim glasom viče na njega, preti da će ga prijaviti šefovima i poručuje da ni po koju cenu neće dozvoliti da Telekom pristupi zgradi.

Radnik je, umoran od maltretiranja, ubrzo odustao od pokušaja da bilo šta objasni histeričnoj gospođi, koja nije ni želela da ga sasluša. Pokret Slobodna Srbija spada u takozvane “kombi stranke”, sa brojem aktivista koji ne bi ispunili ni jedan minibus, a u prilog tome govori i činjenica da pomenuti snimak sa “junačkim” delom Lidije Kojić na inače tvrdo opozicionom Tviteru nije dobio ni stotinak lajkova.

Ali, njima to zapravo nije ni važno, glavno da gazda Šolak bude zadovoljan!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading