POZIV NA ORUŽJE IZ SARAJEVA! Zločinačke "Zelene beretke" kreću sa prijemom novih članova! Srbima preti novi pokolj? (FOTO)
Foto: Printscreen

"Poštovani članovi grupe, s obzirom na to da svaki dan gledamo potpuno iste scene kao one iz 1991. i 1992. godine, uskoro ćemo proširiti svoje članstvo i krenuti u prijem novih članova. Bićete obavešteni šta, kako i gde se učlaniti. - piše u objavi.

Ovo je prvi put posle građanskog rata u BiH da ova grupa kreće sa prijemom novih članova.

Nedugo nakon objave usledili su komentari podrške ovoj zločinačkoj organizaciji, gde se navodi i da tzv. "četnici" pucaju po džamijama, iako se tako nešto nije desilo niti za tako nešto postoje ikakvi dokazi.

„Ne uskoro, već to treba pod hitno.. ljudi, šta čekamo više, četnici orgijaju, pucaju po džamijama i opet će oni nas vaditi iz masovnih grobnica.. jer u našem narodu je sve na priček, ono kad baš oni ispale par hiljada granata valjda ćemo se tad skupiti pa opet pod brdo a ne na brdo“, stoji u jednom od komentara.

Šta podrrazumeva ovakav apel pomenute fejsbuk stranice i da li ovo znači početak priprema za eventualnu agresiju na srpsko stanovništvo preko Drine, ostaje da se vidi.

POZIV NA ORUŽJE IZ SARAJEVA! Zločinačke

Foto: Printscreen

 

Da podsetimo, tzv. "Zelene beretke" bile su paravojna formacija islamskih fundamentalista Stranke demokratske akcije Alije Izetbegovića pre, tokom i nakon građanskog rata u Bosni i Hercegovini.

Uz Patriotsku ligu i neke druge manje paravojne formacije, činili su preteču buduće pro-muslimanske Armije BiH. Poznati su po brojnim zločinima nad zarobljenim pripadnicima JNA i nad srpskim civilima.

Zelene beretke su odgovorne za masakr u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu 1992. godine, za koji još niko nije odgovarao pred sudom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Gedza

10.01.2022 11:34

samo sto ovaj put nece ostati na Helmu

Dejan

10.01.2022 11:46

Koji patriota bi dozvolio da mu razvaljuju državu. A Srbi neka idu neka brane Kosovo. Bosne je bilo i biće ...