MILO, DALJE RUKE OD SRBIJE I VUČIĆA! Vladimir Đukanović oštro reagovao na izjavu crnogorskog predsednika o atentatu na lidera naše zemlje!
Jutjub/Tvrda Priča / Nešto Drugačije

- Izgleda da se ovaj zlikovac baš prepoznao. Dok je harao po Srbiji postavljajući njegove kadrove po našem bezbednosnom sistemu koji su obezbeđivali njegovoj mafiji da ubija po Srbiji i da je pretvaraju u Kolumbiju, sve mu je bilo super. Vučić mu je to isekao. Dalje ruke od Srbije! - napisao je Vladimir Đukanović na svom Tviter nalogu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Žarko

01.02.2022 20:59

Mila treba da bude sramota zbog nedoličnog ponašanja!

Ana

01.02.2022 22:24

Milo treba da podnese ostavku, on je čovek koji nije dostojan svije funkcije. Mislim da bi trebalo da ga državni organi ispitaju malo bolje.

Milorad

02.02.2022 05:56

Potpuno je jasno da nakon upozorenja od Evropla Srbiji Milo Đukanović se baš prepoznao. Dok je harao po Srbiji postavljajući njegove kadrove po našem bezbednosnom sistemu koji su obezbeđivali njegovoj mafiji da ubija po Srbiji i da je pretvaraju u Kolumbiju, sve mu je bilo super.

Irena

02.02.2022 08:01

Uskoro i Milo ce da ode u politicki zaborav.I nadamo se da ce posle toga odgovarati za sva svoja nedela.Vucic mu smeta jer mu je skratio "pipke" u podzemlju po Srbiji.