NISTE ZNALI DA JE ĐILASOV PONOŠ NATO KANDIDAT? Evo dokaza, CRNO NA BELO, da ga brane mediji koji pripadaju srboubilačkoj Alijansi!
Printscreen

Na Tviter profilu, koji prati sve novosti o NATO Alijansi, koja je ubijala Srbe tokom bombardovanja 1999. godine, objavljen je status koji za jasan cilj ima da brani Zdravka Ponoša.

U objavi se nalazi vest u kojoj je Zdravko Ponoš govorio za portal "N1", inače u američkom vlasništvu, a koji je pod uređivačkom politikom Dragana Đilasa, gde je u svoju odbranu da je u prošlosti bio NATO general rekao da “se boji da je neko pustio ‘trenirane pse’ da to rade”.

Ovo je jasan pokazatelj da je Zdravko Ponoš NATO kandidat, jer u opisu sajta koji ga brani stoji da su u pitanju “najčitanije NATO vesti”.

Podsetimo, sinoć je na pitanje novinara da li je za članstvo u organizaciji koja je bombardovala Srbiju i odnela hiljade života, Ponoš bez dileme odgovorio da je članstvo u NATO-u njegov plan.

– Da li mislite da bi Srbija mogla da postane članica NATO? – upitao je novinar Ponoša.

Na ovo pitanje novinara, Ponoš je otkrio šta je njegov cilj.

– Nikada ne recite nikada – odgovorio je Ponoš.

Pogledajte snimak:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Dusan savanovic

11.02.2022 09:57

kao njegov poznavalac i saradnik savetujem mu da poseti neku ustanovu i izleci bolesno psihicko stanje.pozz dragane

Pera

11.02.2022 10:44

Džukelo prodana, treba te strpati u zatvor,a ne da budeš predcednik.

Tamara

11.02.2022 11:04

Pa šta ste mislili? Da je pošten i častan čovek a radi za Đilasa. Daleko bilo.

Nena

11.02.2022 18:28

Pa ovaj covek je dno dna!!! Znači za njega su korovi svi novinari koji su objektivni, i koje ne plaća Djilas da lupetaju razne gluposti???

Ana

11.02.2022 22:39

U doba digitalizacije lako je pronaci sve sto vas zanima i mnogo vise. Znaci nije tajna za cije interse radi Zdravko Ponos!