SRBIJA U MOGUĆOJ OPASNOSTI Zdravko Ponoš se smeje - Pravi "general", nema šta
Foto: Twitter/printscreen

Đilasov kandidat Zdravko Ponoš ismeva to što je Vučić zakazao hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost.

Očigledno neinformisani Ponoš prvo je pomislio da je sednica zakazana za 10 uveče, a potom naveo da tako važan sastanak Vučić koristi za kampanju pred izbore.

U oba slučaja Ponoš je pokušao da izmanipuliše javnost.

Sednica je održana jutros u 10 časova, a Vučić nije davao nikakve izjave.

Samo je Ponošu, situacija na istoku i Evrope i eventualne posledice na Zapadni Balkan, smešna. Pravi kandidat za predsednika, nema šta.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Rade

21.02.2022 12:56

Trebalo bi uvesti lekarsku komisiju za kandidate posto ima patologije

Srpkinja

21.02.2022 13:03

Hapsite ovog izdajnika! Da li nadlezni organi rade svoj posao kada izdajnici i unistitelji zemlje su na slobodi?

Vla

21.02.2022 13:07

Kakav general, on je dezerter vodnik, to sto ima neke takozvane diplome moze djilasu i marvi koja ga prati da pokaze, ostavio rodni kraj, pobegao, iz srbije ce jos brze pobeci, uostalom zar nije on usta aaaa

Dule

21.02.2022 13:31

Ja ne zivim u Srbiji, ali sam srbin srcem i dusom pa me interesuje jedna stvar. Dali neko od nadleznih moze te silne izdajnike i bagru da dovede pred sud zbog veleizdaje drzave. Toliko te gamadi ima da je bolje proterati ih van drzave pa neka traze mesto pod ovim suncem gdje ce ziveti. Kada bi neko tako javno govorio ovdje protiv Norveske ili uradio ono sto je taj Ponos uradio odavno bi bili smesteni odakle vise nikada nebi izasli. Niti bi videli sunca ni meseca. Dosta je vise takvih.

Rasa

21.02.2022 15:59

@Dule - Bravo Dule, 100% si u pravu... ziv bio, zivela nasa lepa Srbija, ziv bio nas predsednik Aleksandar Vucic... izdajnici napolje, van Srbije.

Vojo

21.02.2022 17:23

Zaista se brinem za naš narod jer je svakodnevno izložen delovanju orotivnika suverene i jake Srbije. Ovaj "general" je u najmanju ruku jadan i smešan.

Koco

19.03.2022 09:00

@Vojo - To djubte od coveka,ne moze i nesme da dodje u Golubica kod Knina,odakle je nazalost potekao,a kamoli da ga ne skida u Srbiji,sem nekoliko kriminalaca Djilas,Tadic... A i njegov pašenog i Tadicev Haradinaj. Zaista smešno i tužno ko je kandidat za ovu je od strane Bucov sa, pteporpdjenu Srbiju.