ĐILASU SMETA ŠTO SRBIJA IMA KIČMU! Sraman napad medija na predsednika Vučića i državu Srbiju, a sve zbog situacije u Ukrajini! (FOTO)
TV Happy Printscreen

Portal Danas, koji je pod kontrolom tajkuna Dragana Đilasa objavio je tekst u kom je po ko zna koji put pisao neistine o odnosima Srbije i Rusije, kao i priznavanju lažne države Kosovo, što pomenuti portal otvoreno podržava i promoviše!

Analitičari naklonjeni politici Zapada stavili su zvanični Beograd "između dve vatre", nazvavši ga tvrdoglavim, aludirajući na to da vrhovna vlast u Srbiji ima suviše dobre odnose sa Ruskom Federacijom, kao i da bi svoj stav trebalo da prilagodi onom koji je prisutan na Zapadu kada je reč o aktuelnim dešavanjima u Ukrajini.

ĐILASU SMETA ŠTO SRBIJA IMA KIČMU! Sraman napad medija na predsednika Vučića i državu Srbiju, a sve zbog situacije u Ukrajini! (FOTO)

Foto: Printskrin

 

Đilas i njegova medijska mašinerija očigledno ne mogu da prihvate da državu Srbiju ne vodi tinejdžerska ekipa sa koledža, već predsednik Aleksandar Vučić, čovek koji promišlja od jutra do mraka i gleda na sve dugoročno.

Nije Beograd, nije Srbija tvrdoglava, nego ima svoju nezavisnost, svoje stavove, kičmu, ne donosi odluke ni o čemu pod pritiscima.

Aleksandar Vučić se ne vodi time "Ma uradiću sve što treba samo da se dopadnem svima i da preguram još jedan dan u fotelji…" , kao što su to radili njegovi žuti predhodnici sa KiM, odnosima sa RS, ekonomijom, svime!

Ovakvi napadi đilasovskih medija na državu Srbiju i njenog predsednika imaju za cilj da izazovu nemir i nestabilnost, ali na njihovu veliku žalost većina građana Srbije vidi istinu i shvata kome treba da ukaže svoje poverenje na predstojećim izborima, dok ekipa okupljena oko Đilasa svakim danom sve više tone zahvaljujući svojim antisrpskim i antidržavnim stavovima.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (13)

Loading
Milan

23.02.2022 10:42

Djilasu smeta svaki napredak nase zemlje.

Rada

23.02.2022 10:51

Slusaj ti lopovcino, imali smo kroz istoriju takve koji su potpisivali pakt sa djavolom, pa smo to ponistili uz ogromne zrtve jer su nas ubijali i bombama i vrbama. Evo nas opet, nikli iz pepela . A takva izdajnicka kopilad nestala, ne cudi nas sto nas ti prodajes, koreni ti takvi. Za pare prodaces i mamu i tatu. A zenu ces lemati . Dace Bog da i tebe neko dobro izlema po pravdi Bozijoj.

caca

23.02.2022 11:03

Od Đilasa samo ružni napadi mogu i da se očekuju,jer mu smeta da vidi kojom brzinom Srbija napreduje!

Drsgi

23.02.2022 12:03

@caca - Pa normalno je jer stagnira njegov džep ali nakrao se on dosta samo se zakonski pokrio tako da će da raste njegov kapital.A i sponzori sa zapada dobro plaćaju vođe .Piuni idu za doći da maltretiraju građane i brukaju svoju državu.Gde vam je Tito svi bi vi ticali kamen na goli otok

Maja

23.02.2022 11:03

Vučić nikad nije krio odlične odnose sa Rusijom, a da uvede sankcije Rusiji nikako nije jedna od opcija

Janko

23.02.2022 11:22

Mediji koji su pod upravom i kontrolom Dragana Đilasa forsiraju antisrpsku politiku i na najniži mogući način udaraju na sve ono što valja u Srbiji.

Nikola

23.02.2022 11:46

E pa Điki šta god ti smetalo ti više u Srbiji nećeš nikad biti na vlasti.

Goca

23.02.2022 12:04

Samo da znas ti nikad neces sesti u tu fotelju

Rade

23.02.2022 12:11

Djilasu smeta sve što Vučić radi jer nikada neće biti kao on!

sasa

23.02.2022 12:26

Djilasovci ne biraju vreme,nacin ni sredstvo da ponize.Takvo ponasanje govori mnogo vise o njima kao i to da im je jedina politika lazi,obmane i manipulacije

Dragan

23.02.2022 13:26

Uvek je Đilasu smetala jaka i stabilna zemlja.

zoran

25.02.2022 10:15

Hajde Dragane Djilasu , idi u ukrainu i bori se na njihovoj strani.