VUČIĆU SE SPREMA IZDAJA Vulin otkrio ko planira prevrat u Srbiji: Znam, izdaće ga zdravlje ili oni…
TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

"Pritisci na Aleksandra Vučića da napusti vojnu neutralnost i uvede sankcije Rusiji rastu brže nego što bilo ko može da zamisli.

To što Vučić ima hrabrosti i da se suprotstavi i da izdrži, ne znači da pritisaka nema i da bi bilo ko drugi mogao da ih izdrži, ne znam ni koliko će on izdržati pre nego ga izda zdravlje ili neki članovi Vlade Srbije i stranke koje je stvorio, ko bude prvi.

SITUACIJA U EVROPI I SVETU JE SVE TEŽA Vučić se vanredno obratio: Srbija preduzima nove mere...

Da Srbija uvede sankcije Rusiji ništa bitno se ne bi promenilo, ali sile NATO pakta ne traže uvođenje sankcija Rusiji zato što će to nešto promeniti, već zato što će to pokazati da poslednji slobodni narod u Evropi nije više slobodan i da je njegov vođa slomljen. Aleksandar Vučić je poslednji slobodni lider u Evropi koji brine o svom narodu, ali i o zaboravljenim vrednostima morala i zahvalnosti, Srbi bi rekli, Vučić ima obraza. Zato Vučića toliko lome da pokažu da nema slobode za male, i da samo veliki imaju prava na interese i prijatelje. Ne znam da li će uspeti da slome SNS i da ne kandiduju Vučića za predsednika Srbije, ali znam da koliko bude Vučića u politici Srbije, toliko će biti slobodne Srbije", izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, komentarišući pritiske koji se iz zemlje i iz inostranstva vrše na predsednika Srbije Aleksandra Vučića da uvede sankcije Rusiji i da se ne kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (11)

Loading
Milan

02.03.2022 12:06

Vucic je predsednik svih nas i ne vidim nikoga drugog na njegovom mestu.

Tatjana

02.03.2022 12:10

Vučića neće moći da slobe dok je dosledan onome što je rekao i vodi politiku neutralnosti. Tačno je da su nam rusi mnogo pomogli i to netreba zaboraviti. Narod je tada za njega i on opstaje.

Zora

02.03.2022 12:25

Vucic je sposoban covek. To je svojim radom dokazao. Bog postoji ,vidi sve. Boze pomozi da pravda izadje na videlo. Protivnike i dusmane dragi Boze urazumi,da postuju svoju srbiju i svoj narod.

RAZUM

02.03.2022 12:31

Vucic je nas predsednik i ne zelimo.da ga menjamo, Ako SNS ne kandiduje Vucica ima narod da sokira Naprednjake kojih nece biti nigde, a koga ce izabrati, bice im jos veci sok. Zato Naprednjaci morate da znate da narod zna kakvih ima medju vama, vasa moc, polozaj i uopste sve je ALEKSANDAR VUCIC.

Prle

02.03.2022 14:47

Samo da nam je ziv I zdrav I da podrzi bratsku UKRAJINU I napaceni narod.

Dusan

02.03.2022 17:29

@Prle - Samo smireno i opusteno.Rekli smo ne siledzijama i bolesnicima. Zivela Srbija

Vojo

02.03.2022 16:48

Godina imam dosta, obraz mi nije kao đon, vaspitavan od malih nogu da volim svoj narod i Srbiju. I takav kakav sam, stavljam se i sada mojoj zemlji na raspolaganje. Živela SRBIJA i svaka vlast koja je vodi nezavisnim putem u bolje sutra. Alal Ti vera Vučiću, obraz Ti je čist pred Bogom i narodom.

Vojo

02.03.2022 18:39

Vučiću, glavu gore, Srbija je uz Tebe. Živela Srbija, živ bio Vučiću! Živelo bratstvo Srba i Rusa!

Nikola

03.03.2022 09:24

Vučić je jedan od najboljih lidera sveta koji vodi svoju državu savesno. Narod Srbije jedino veruje njimu i nikome više.

Neznalica

04.03.2022 01:52

Vučić je jedini predsednik koji Srbiju vodi u bolju budućnost, svi pre njega su gledali samo svoj interes. Narode Srbije, takvog predsednika treba podržati zbog bolje budućnosti naše dece i našeg našeg opstanka. Živela Srbija 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Laky

04.03.2022 07:05

Ja glasam za Vučića, a on neka bira saradnike, a Bata Glišić neka radi svoj posao kao Vulin i nema razloga za brigu. Ako se lokalci ne potrude u iduće dve godine glasaću za SRS, jedino ono im mogu da završnu uši kod nas.