"Makron mi je rekao šta će biti sa Srbijom..."
TV Kurir Printscreen

Vučić navodi da mu je Emanuel Makron rekao da ne postoji država koja će pre Srbije ući u EU.

- Makron mi je rekao da neće biti ni Ukrajina, ni bilo koja druga zemlja pre u Evropskoj uniji pre Srbije. Izbori nisu igra. Država nije nešto čima upravljate na osnovu liste želja. Mi volimo mnogo da se pitamo za sve, a nekad je važnije da se samo sklonimo - kaže Vučić i dodaje da se sa francuskim predsednikom video mnogo puta i svaki put smo proveli po par sati zajedno.

Predsednik Vučić kaže da je jednom evropskom premijeru rekao šta će se dogoditi, ali mu nije verovao.

- Srbija će čuvati mir i stabilnosti. Brinućemo o životima svoje dece. Kada nekada budu analizirali poteškoće koje su nas zadesile shvatiće da smo dobro postupili. Razgovarao sam sa Makronom i Erdoganom, nama je važno da napredujemo, da rastemo. Ne razumem tu neodgovornost u protestima, ne razumevajući šta je elementarni cilj Srbije. Za nas je najvažnije da se samo sklonimo sa te pruge, jer voz neće stati. Svi veliki koji ne mogu da se ižive nad velikima, iživljavaće se na malima - kaže Vučić.

Pročitajte ceo intervju Aleksandra Vučića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ivana

06.03.2022 05:57

Bravo Predsednice, mir je najvazniji a posle sve ostalo. Kad imamo mir bice i blagostanja!!!!

CCCC

06.03.2022 19:39

Šta ćemo u EU?Najveću cenu Ruske intervencije snosiće EU.Rusija se okreće Azijskom tržištu neće ni osetiti sankcije.A nadamo se posle ovoga da će se EU ubrzo raspasti.

Jecka

07.03.2022 20:48

Podelite sa nama sta nas ocekuje,i sta nam to precutkujete predsednice,izgledate kao da ste pustili u gace...i btw mi necemo u EU