VUČIĆ REKAO EVROPSKOM PREMIJERU ŠTA ĆE SE DESITI On mu nije poverovao!
Kurir televizija

Predsednik Vučić je u emisiji ispričao da je jednom evropskom premijeru rekao šta će se dogoditi, ali mu nije verovao.

"Srbija će čuvati mir i stabilnosti. Brinućemo o životima svoje dece. Kada nekada budu analizirali poteškoće koje su nas zadesile shvatiće da smo dobro postupili. Razgovarao sam sa Makronom i Erdoganom, nama je važno da napredujemo, da rastemo", rekao je Vučić, pa nastavio: 

"Najveće demonstracije su održane 1908. koje je predvodio Branislav Nušića, a zahvaljujući Branislovu Novakoviću uspeli smo da izbegnemo sukob, ali smo, nažalost ušli 1914. godine pod pritiskom Austrougarske, znajući da ne možemo da prihvatimo određene tačke. Mi smo mnogo mali, ali ponosan narod, oni nam ne dozvoljavaju, zato što je voz krenuo...", ocenio je Vučić. 

Govoreći dalje o protestima, on kaže:

"Ne razumem tu neodgovornost u protestima, ne razumevajući šta je elementarni cilj Srbije. Za nas je najvažnije da se samo sklonimo sa te pruge, jer voz neće stati. Svi veliki koji ne mogu da se ižive nad velikima, iživljavaće se na malima, na Srbiji. Zato kod mene nema osmeha, znam koliko je teško. Imao sam nikad prijateljskiji razgovor s Makronom", dodao je Vučić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading