RAT ĐILASOVIH KANDIDATA Marinika ponizila Ponoša!
Alo! Ilustracija /J.V.

Naime, dok je Tepićeva ovo gostovanje odbila, Ponoš je prihvatio.

Kako Alo! Saznaje, iza ovoga se krije želja Tepićeve da se pokaže kao najveći opozicionar od svih iz tabora opozicije, ali i osveta opozicionom kolegi jer joj je preoteo predsedničku kandidaturu.

PREMIJERKA NA OBELEŽAVANJU MARTOVSKOG POGROMA "Naš narod više nikad neće biti bez zaštite svoje države i predsednika"

- Tepićeva nije prežalila što je opozicija nije kandidovala na izborima za šefa države, međutim, istina je da čak ni među njihovim biračima ona nema veliku podršku, te su morali da se odluče za Zdravka Ponoša. Sujetna potpredsednica SSP-a čekala je svoj momenat da pokaže da je najpravoverniji opozicionar, te da su svi drugi osim nje lažni, te je zato ovo gostovanje odbila - kazali su nam izvori iz opozicije, i poručili da dugo vlada netrpeljivost među Đilasovim pulenima, iako na skupovima i slikama deluju ujedinjeno.

Ponoš je obavestio pratioce na Tviteru da je prihvatio gostovanje na Pinku i da će se pojaviti sledeće nedelje.

S druge strane, Tepićeva je u želji da se dodvori opozicionim biračima poručila da ne ide na TV Pink jer je to, kako je rekla, „fabrika zla”, ali se preračunala, jer se zbog toga našla na meti mnogobrojnih kritika upravo simpatizera opozicije.

"KAD DELA GOVORE, REČI SU SUVIŠNE" Vučić objavio fenomenalan spot! (VIDEO)

„Glupa odluka“, „Ekstremno glupo ponašanje“, „Sad kad imate termin, vi nećete da idete! Ko zna zašto“, „Grešite“, „Potpuno pogrešno“, bili su samo neki od komentara koji su simpatizeri opozicije upućivali Tepićevoj.

Podsetimo, vlasnik kompanije Pink Media Group Željko Mitrović ispunio je obećanje i svi učesnici na predstojećim izborima predsedničkim i parlamentarnim izborima mogu da koriste medijski prostor najgledanije komercijalne televizije u Srbiji.

Tadić zna još mračnih tajni o Ponošu

Čini se da su dosadašnje tajne predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša o ulozi u vrhu vojske zapravo samo vrh ledenog brega, jer je predsednik SDS-a Boris Tadić, gostujući u emisiji „Insajder“, poručio da zna još mračnih tajni o njemu.

- Rekao sam minimum onoga što mogu da kažem - istakao je Tadić. Podsetimo, Tadić  je više puta ponovio da je imao puno razloga da smeni Ponoša sa mesta načelnika Generalštaba Vojske Srbije kada je bio predsednik Srbije.

- Kao što sam rekao, postojali su razlozi da ga postavim na to mesto i da bude preko reda unapređen, ali i još veći da bude smenjen - poručio je Tadić.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
dejan

18.03.2022 07:27

buduci predsednik i premijerka.divni i pravedni ljudi!

Rada

18.03.2022 10:44

Kad je u gomili, hrabro urla, kad je jedan na jedan e tu treba imati m.da.

Jovica

18.03.2022 12:48

Ma gde ona da ide kome je i malo normalnom bitno sta ta glupaca kaze