PUPS PORUČIO: Mi penzioneri smo željni jedni drugih!
PUPS

"Željni smo i književnih večeri i likovnih postavki, sportskih susreta, ali i svega onoga što može da nas zbliži posle duge dve godine otuđenosti. I s pravom očekujemo da će nam to omogućiti PUPS u saradnji sa Srpskom naprednom strankom. To očekujemo od Krkobabića i Vučića,” izjavila je na predizbornom skupu u Mladenovcu prva na listi PUPS-a za gradske izbore Ružica Belanović, predsednica Gradske organizacije penzionera Beograda.

PUPS PORUČIO: Mi penzioneri smo željni jedni drugih!

PUPS

 

 

Vladan Đukić, koordinator Gradskog odbora PUPS-a i nekadašnji gradski sekretar za socijalnu zaštitu, podsetio je na tekovine PUPS-a i izjavio da su one polazište za poboljšanje položaja penzionera u narednom periodu – besplatan gradski prevoz za sve starije od 65 godina, 13. penzija, opštinski klubovi za penzionere, dnevni centri za najstarije, adekvatan broj gerontodomaćica i drugo.

PUPS PORUČIO: Mi penzioneri smo željni jedni drugih!

PUPS

 

 

U ime Srpske lige, koalicionog partnera PUPS-a, obratio se predsednik gradskog odbora Beograd Vladimir Jestrović.

„Na vama je da 3. aprila izaberete opciju koja će Srbiju odvesti napred, da izaberete listu broj 1 Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve“, poručeno je.

Skup je održan u organizaciji opštinskog odbora PUPS-a Mladenovac, a u ime domaćina govorio je predsednik tog opštinskog odbora Dragosav Stojković.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading