VUČIĆ O KRŠENJU IZBORNE TIŠINE I MANIPULACIJAMA OPOZICIJE "Traže razlog da opravdaju svoj ubedljivi poraz"
Alo!/Vladimir Marković

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je nedvosmisleno kršenje izborne tišine na N1, Novoj S ali i u tabloidima Danas i Direktno.

Na pitanje redakcije Alo da prokomentariše kršenje izborne tišine od strane N1, Nove, tabloida Danas i Direktno kao i tvrdnje Dragana Đilasa, Marinike Tepić i tog dela političkih oponenanata “da već znaju da će se desiti izborne manipulacije” gde čitamo njihove poruke i oko nekakvih listića, ali i navodnih dogovora u vezi sa komisijama za glasanje van biračkih mesta, Vučić kaže:

"To sve pokazuje nervozu kod nekih ljudi. To je bilo kršenje zakona, ali to smo već navikli da rade. To kršenje zakona neće ništa promeniti", kazao je Vučić.

Predsednik je naveo da se prijave za glasanje na terenu primaju danas do 11 časova i da sastav takvih komisija ne može biti poznat delu opozicije kao što su pokušali da izmanipulišu 48 časova ranije.

- Oni sada traže izgovor za svoj poraz, odnosno kako to Lajbnic kaže “izvinjavajući razlog za svoje poraze” - zaključio je Vučić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading