MARTINOVIĆ ODBRUSIO OPOZICIJI: Sve ste upropastili, da Vučić nije pobedio 2012. godine, uništili biste državu Srbiju!
Printscreen

- Situacija na Kosovu i Metohiji nikada nije bila teža, a u skupštini se kriminalizuju poslanici Srpske liste i srpski narod na KiM. Kriminalizujete predsednike opština i načelnike na severu Kosova i Metohije, a oni su prešli politički Rubikon i rekli - ili će se formirati Zajednica srpskih opština ili nećemo učestovati u vlasti - kazao je Martinović.

Ocenio je da poslanici opozicije ne moraju da podržavaju Aleksandra Vučića i Vladu Srbije, ali bi trebalo da podrže srpski narod na KiM.


- Nisu ljudi tamo kriminalci nego ste bili vi koji ste od 2000. do 2012. upropastili sve što je moglo da se upropasti i da Aleksandar Vučić nije pobedio 2012, uništili bi i državu Srbiju - rekao je Martinović.

MALI ZAČEPIO USTA BORI SOLUNCU Kao da čujem Aljbina Kurtija, ja se ne bih javljao na vašem mestu!

Novaković je govorio da su firme Zvonka Veselinovića i Milana Radojičića podizvođači na projektima koje vlast radi sa kineskim kompanijama, i nazvao ih je kriminalcima, a tokom rasprave odgovorio mu je i minister finasija Siniša Mali.

On je konstatovao da se Novaković obraća "tako kao da govori premijer privremenih prištinskih institucija, a ne uvaženi poslanik".

- To je taj glas protiv Srbije i glas nekih drugih koji govore kroz te ljude. U to neću da ulazim. Mi ćemo se boriti i za naš narod na Kosovu i Metohiji i za ljude koji se bore za njih, a ako ima nešto da nije u skladu sa zakonom, izvolite i recite - poručio je Mali.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lidija

08.11.2022 14:27

Martinović je oduvek bio uz predsednika Vučića i jedan je od najumnijih i najlepših političara