KURTI ĆE "EKSPLODIRATI" ZBOG OVIH REČI Šešelj otkrio koja zemlja EU bi mogla da povuče priznanje lažne države Kosovo
Foto: Printscreen TV Pink

Lider radikala je objasnio da će svaka objava da je neka država povukla priznanje lažne države dovesti do novih povlačenja priznanja.

Ističe i da je Mađarska najozbiljniji kandidat da povuče priznanje tzv. Kosova.

Šešelj je rekao da je najvažnije da su Srbi jedinstveni i odlučni, ali dodaje, da moraju da vode računa da sa srpske strane ne dođe do krvoprolića.

- Ne smemo mi da budemo inicijatori oružanog sukoba - rekao je Šešelj.

Šešelj je konstatovao da Nemačka i Engleska imaju najpokvarenije interese na Balkanu.

- Naša je dilema da li Zapad zaista želi krvoproliće ili ne želi. Po mojoj proceni, možda Amerikanci ne žele krvoproliće, ali Englezi i Nemci ga žele iz sve snage - rekao je Vojislav Šešelj za TV Pink.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Istina

12.12.2022 09:57

Ako Siptari i Eusleks zele da isceniraju sukob tako da izgleda da je srpska strana zapocela niko tu nista nmz da uradi. Kao sto nije moglo ni u slucaju Racak. Odredjene metode nikada ne zastarevaju.

Analena Berbok

12.12.2022 10:10

Nego sta! A ova doticna rugoba iz Nemacke, kao i ostatak njene drzave samo nek nastave da talasaju, malo im je bilo sto smo ih u proslom veku iscepili dva puta, hoce jos. E pa treca sreca - bice vam malo dva oka za plakanje kad vam dodjemo tamo.

Baki

12.12.2022 11:17

Ova zelena opet nešto prča. Bolje da čuti jer sve što kaže je mnogo glupo. Bolje da sadi cveće i radja decu nego što gubi vreme. Oponaša fon der Lain od koje za proteklih devet meseci nije izrekla više gluposti nego za čitav život. Slava im...

lala

12.12.2022 12:20

@Beba - Mozda nije nikog briga al je rekao istinu , a ti i ne moras da komentarises kad te ne interesuje

Josh je zhiv ova Govna

12.12.2022 12:13

Zhiv je josh Govna ?

SESELJUGA

12.12.2022 15:36

Evo trese mu se kita na Kurtija od reci ove vrece govana Seseljuge. Zauzeo Kurti sever, gde je Srbija lopovska. Seseljugo ajde sina na prvu liniju ne samo privilegije. Vuckov i koferrcetov sin a ne samo kradja.